FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Crăciunescu a dat verdictul după FCSB - CFR » Ce spune despre golul marcat de clujeni și despre penalty-ul scos de Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 09:29

Ion Crăciunescu, fost arbitru și șef al CCA, a analizat golurile marcate de FCSB și CFR Cluj, în remiza de sâmbătă seară, 1-1.

Crăciunescu a spus că la golul marcat de Vinicius nu este fault la portar și nici henț. În plus, Crăciunescu a spus că Marcel Bîrsan a luat decizia corectă când a dictat penalty la duelul dintre Mureșan și Florin Tănase.

"După părerea mea, atacantul se înalță și joacă cu capul regulamentar. El nu folosește mingea și nu împinge portarul. Amândoi vin spre minge, dar atacantul o atinge primul și după aia vine portarul mai târziu. Părerea mea e că nu e nicio problemă, golul e valabil. Când sari la cap, aia e o poziție normală a mâinii. În 20 de centimetri nu mai avea cum să și-o retragă. Deci nu a fost o lovitură controlată a lui cu mâna.

La penalty, ambii sunt în alergare. Dacă adversarul îl lovește în picior, suportă consecințele. E drept că Tănase e în cădere, dar el folosește această oportunitate. Decizia corectă este lovitură de la 11 metri. Nu ai ce să-i faci", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

8a fost nota primită de Marcel Bîrsan din partea Gazetei Sporturilor

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
10209749913134969
Coco Trusca  •  12 Februarie 2018, 11:10
Postat de adrian008 pe 11 Februarie 2018, 18:50

Da,dar nea Craciunescu nu ziceti nimic de niste galbene pe care trebuia sa le ia FCSB.Tin minte niste intrari tari ale lui Budescu si altii care trebuiau sanctionate.Apropos,Budescu cu galben nu juca cu Dinamo.Si mai erau vreo 3 in situatia asta..Sa spui ca arbitrajul a fost pro CFR arata cat de idioti pot fi unii.Va spune un neutru.Inca unul care nu prea ii place CFR deloc.Din cele doua echipe din Cluj as alege fara nici cea mai mica indoiala pe ''U''

dar de nenumaratele intrari de macelar nesanctionate ale lui pintilii ce spui?

329532934233136
Valentin Cristian  •  11 Februarie 2018, 21:03

adevarul e ca cfr e nedreptatita au stat 85 de min in poarta au avut 2 suturi pe poarta ambele in aceeasi faza si da normal meritau mai mult de un egal , in min 93 ala de nervi scoate gheata din picior si bonus manusile ca nu se putea lega la sireturi portaru isi vede colegul pe jos pe care tot el la lovit si tot in prelungiri si brusc incepe si el sa se vaite , in rest nimik mai mult de spus

minell73
minell73  •  11 Februarie 2018, 20:15
Postat de satyricon pe 11 Februarie 2018, 13:53

Arbitraj evident pro-cfr, analiza tipic craciunestiana (o întoarce cum îi convine, întotdeauna anti-becali si implicit anti-Steaua). La golul cfr-ului hent si fault în atac nesanctionate, motivația ca "nu a vazut arbitrul " este aiuritoare, de tot rasul. Adica cfr-istii au jucat faza ca la fotbal american, puteau sa mai arunce pe jos cativa stelisti, ca totul e corect daca arbitrul a avut ochii inchisi! Si unde l-a vazut craciunescu pe Tanase deja in cadere? Dar asa e cand vezi fante de lumina si le interpretezi dupa simpatii si antipatii!

Iarta-ma ca te intreb. Te-ai uitat cumva la alt meci, pe animal planet?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează