FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA 2-0

CRAIOVA - ASTRA 2-0. Bogdan Andone, nervos pe arbitri și pe propriii jucători: „Aș fi făcut 7 schimbări la pauză”

Bogdan Andone (45 de ani) a efectuat 3 schimbări la pauză, enervat de atitudinea elevilor săi.
Bogdan Andone (45 de ani) a efectuat 3 schimbări la pauză, enervat de atitudinea elevilor săi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2020 19:46 / Actualizat luni, 31 august 2020 12:03

CS Universitatea Craiova a câștigat meciul de pe teren propriu cu Astra, scor 2-0, în runda cu numărul 2 din Liga 1. Bogdan Andone (45 de ani) a efectuat trei schimbări la pauză, enervat de atitudinea elevilor săi. 

„Am avut şi noi situaţii bune la 0-0. Până în minutul 20 cred că nici n-au intrat în careu. Apoi o neatenţie, am înţeles că a fost şi un ofsaid destul de mare la golul lui Koljic. Două faze delicate şi dubioase au decis jocul. Primul gol ofsaid, iar al doilea un presupus henţ care nu a fost. Nu aceasta este valoarea echipei, după perioada de pregătire vom arăta mult mai bine”, a declarat Andone la TV Telekom Sport.

Bogdan Andone, nervos pe jucătorii Astrei

„Aș fi vrut să fac 5, 6, 7 schimbări, imediat după golul de 2-0. Am discutat să avem atitudine, să depunem efort, dar n-am făcut-o. Aș fi făcut toate schimbările de la pauză, dar nu am vrut să terminăm în 9, 10 oameni, în caz că se accidentează cineva. Pe Fatai l-am scos pentru că am vrut să avem altă dinamică, să avem profunzime. Ar mai fi fost cel puțin 2 jucători vizați să fie înlocuiți”, a spus antrenorul giurgiuvenilor.

„Alibec și-ar dori să plece, nu e concentrat la meci, nu e concentrat la antrenament. E jucător important, e jucător de echipa naţională, e normal să îi acorzi încredere, el oricând poate avea o execuţie care poate să decidă un meci. Din păcate, trece printr-o perioadă tulbure”
- Bogdan Andone, antrenor Astra

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

DINAMO. Faza zilei la conferința lui Cortacero » Gestul prin care Gigi Mulțescu l-a lăsat cu ochii-n soare pe afaceristul spaniol: „Nu, mulțumesc!”

CRAIOVA - ASTRA. FOTO Oaspeții au acuzat ofsaid la golul lui Koljic! Verdictul lui Ion Crăciunescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
lionforever
lionforever  •  31 August 2020, 16:20
Postat de nicolaedobrin pe 30 August 2020, 22:06

Ce furturi grosolane face clona.

Vezi ce joacă ai tai ca fac 0 puncte pana la crăciun și lasa-i pe altii

pittt
pittt  •  31 August 2020, 14:17
Postat de sibelius pe 31 August 2020, 13:53

Deci, scorul trebuie stabilit in functie de ocazii? Nu vrei si la 3 cornere un 11 m? Prima etapa penalty refuzat lui Sepsi. Etapa a II-a primul gol din offside. Etapa a III-a ce urmeaza?

Vorbeam de diferenta clara de valoare in favoarea Craiovei si de faptul ca la 2-0 Craiova a redus motoarele si a jucat la pastrarea rezultatului si poate mai pica ceva. Daca ai vazut meciul nu cred ca sunt dubii ca Universitatea a meritat victoria cu varf si indesat si normal trebuia sa fie mult mai clara. Oricum penalty-ul a fost fara dubii si la 1-0 situatia ar fi fost aceeasi, Astra nu a avut ocazii. Craiova a facut ce a vrut cu apararea Astrei. Iar offside-ul nu e deloc clar nici macar luat la imagini si reluari, cum ai fi vrut sa fie clar in timpul jucarii fazei, iar conform regulamentului se da credit atacantului.

sibelius
sibelius  •  31 August 2020, 13:53
Postat de pittt pe 31 August 2020, 11:07

Daca aveau 10 suturi pe poarta discutam daca victoria Craiovei a fost meritata sau nu si automat despre offside. Asa vorbim degeaba. Craiova a fost 3 clase peste Astra. Cum poate Andone sa declare ca facea 7 schimbari, deci au jucat prost spre nimic, dar nu trebuia sa ia bataie?

Deci, scorul trebuie stabilit in functie de ocazii? Nu vrei si la 3 cornere un 11 m? Prima etapa penalty refuzat lui Sepsi. Etapa a II-a primul gol din offside. Etapa a III-a ce urmeaza?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează