FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Dan Nistor iese la atac: „Vor vedea că acest noroc nu merge la infinit. Au jucat doar «lungă și pe-a doua»”

Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova +9   FOTO
Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 22:20

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Dan Nistor (31 de ani), mijlocașul Craiovei, a vorbit despre eșecul suferit de echipa sa în derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-2.

„Ceapă”, așa cum l-au poreclit fanii oltenilor pe fostul căpitan al lui Dinamo, s-a plâns de jocul practicat de formația lui Dan Petrescu. 

„Cred că am făcut un joc foarte bun. Cei de la CFR au avut mare-mare noroc. Așa mi s-a părut mie din teren. Poate mă înșel, dar nu cred. Noi atacam încontinuu, iar ei jucau doar pe contraatac. 

Mai sunt 10 meciuri în play-off, vor vedea cei de la CFR Cluj că nu le va merge acest noroc la nesfârșit. Ei au avut jocul lor clasic, «lungă și pe-a doua». Așa au câștigat”, a spus Nistor, la Look Sport. 

Dan Nistor a făcut o partidă solidă contra campioanei, fiind printre cei mai activi jucători ai Craiovei. De altfel, Nistor a fost aproape de egalare în prima repriză, când a zguduit bara transverală cu un șut-bombă de la marginea careului. 

+5 FOTO
  • Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Vezi AICI toate detaliile de la partida Craiova - CFR Cluj 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (33)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  24 Februarie 2020, 00:21

Chiar dacă nu le va conveni unora,am să spun ce am văzut in seara asta.Craiova e o echipă spectaculoasă,dar ineficientă,CFR o echipă cinică, pragmatică și în consecință, eficientă.Ratarile spun ceva despre valoarea jucătorilor,iar când ai 7 șuturi pe poartă și nu marchezi nu mai e vorba de lipsă de șansă pentru că au existat destule.Diferența a fost dată de eficiență,CFR la prima ocazie reală a marcat.Așa se câștigă,ineficiența rămâne doar la impresia artistică, de asta Craiova rămâne o echipă mică totuși iar CFR e o echipă bună și pe plan european.Oricat ne am ascunde după deget,Dan Petrescu a reușit să facă dintr o echipă care nu are mari valori una greu de învins chiar și de către echipe bune,dacă nu foarte bune ale Europei.Ne place sau nu,rezultatele vorbesc pentru ei...Să nu și imagineze cineva că Lazio,Celtic sau Rennes și au dorit să fie învinse la Cluj iar Rennes si in deplasare,asta ca să nu mai amintesc despre victoria din deplasarea cu Celtic din returul Champions League.Sunt adevăruri incontestabile și nu mi face o mare plăcere să le spun întrucât nu sunt suporterul lor,dar asta e realitatea pură. Cel puțin în momentul de față sunt o echipă redutabilă pe plan intern,cu un cuvânt important de spus și extern.Consecinta e că oricât de mult mi aș dori să ia echipa al cărei fan sunt campionatul,e greu să i învingi mai ales când nu reușești să tragi un șut pe spațiul porții un meci întreg și mai mult de atât nu bați Clinceni și Chindia acasă,nu i așa?!...

131624217670160
Geani Muraru  •  24 Februarie 2020, 09:09

Cu ce e de vina adversarul ca voi ratati ca prostii

samertx
samertx  •  24 Februarie 2020, 00:00
Postat de clujcampion pe 23 Februarie 2020, 22:54

Cfr groppy (ca sa scriem corect)? Nici o clipa... groggy e o echipa care ia un car de goluri nu una care da. Sau la tine groggy-ul e ca scarpinatul in cap oltenesc :)))

Ca să vezi de ce nu vă suportă nimeni dintre români. Vă dați atât de scule, încât o să ajungă unii să vă cumpere și să vă folosească, așezat, ardelenește. :))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close