FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ

CRAIOVA - CFR CLUJ // Campioana vine în infern! Câte bilete au mai rămas pentru derby-ul care poate APRINDE play-off-ul

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 17:26

CRAIOVA - CFR CLUJ // Stadionul „Ion Oblemenco” e, practic, „sold out” pentru duminică. Au mai rămas câteva sute de bilete la vânzare, cele mai multe la tribuna 1.

Nu mai este nicio îndoială. Duminică, la Craiova, pe CFR Cluj o așteaptă un veritabil infern. Cu 4 zile înaintea fluierului de start al meciului, s-au vândut aproape toate biletele

Iar cele câteva sute încă disponibile - majoritatea la tribuna 1, unde prețul unui tichet este de 40 de lei, și la VIP (100 lei) - își vor găsi cel mai probabil cumpărători în următoarele ore. 

Clubul a scos la vânzare 22.000 de bilete, la care se adaugă 6.000 de abonamente. Cea mai mare asistență din acest sezon, pe „Ion Oblemenco”, s-a înregistrat la derby-ul cu FCSB (0-1), din etapa a 9-a. 

Atunci, la meciul care a coincis cu debutul lui Victor Pițurcă pe banca „leilor”, au fost 30.000 de suporteri. Deși are cea mai bună medie de spectatori din campionat, 11.700, Craiova n-a reușit deocamdată să bată asistența de la FCSB - Dinamo (1-1), din turul sezonului regulat, cifrată la 30.235 de fani

„Hai să mai arătăm încă o dată acestei țări de telespectatori ce înseamnă Știința! Haide să-i facem pe toți să înțeleagă că în România nu există decât Craiova și restul lumii!” -  Peluza Nord Craiova

Vezi și: 

EXCLUSIV Vine titlul în Bănie? „Craiova e favorită certă. Mijlocul e mai bun decât al FCSB-ului, se poate face o mare performanță”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (17)
ipsilante
ipsilante  •  21 Februarie 2020, 12:39

Nu pot sa nu laud cele trei succese ale Stiintei, si ale lui Papura, dupa revenire. Nu pot insa sa nu observ, jocul avantat, ofensiv dar, in acelasi timp, haotic al Stiintei; ambitia si determinarea jucatorilor dar, in acelasi timp, scaderile de ritm si fluctuatia, nejustificata, in fiecare joc; eficienta in atac dar si apararea extrem de vulnerabila care gafeaza si incaseaza meci de meci. Deci, in aceste condirii, motive de optimism si vise la titlu nu pot am. Gazul, Iasiul si Viitorul nu au fost in cea mai buna forma a lor, ca sa ne credem deja campioni. Momentul adevarului va fi confruntarea cu CFR. Vom vedea unde suntem si ce putem, cu adevarat. Cu organizarea de ceas elvetian si eficienta sa in joc, CFR chiar daca vine dupa un joc greu, cu Sevilla, va sosi pe Oblemenco sa castige. Sunt curios daca, si cate faze de gol, vom fi capabili sa construim si daca vom avea, in sfarsit, sut pe poarta CFR-ului. Acum Papura ne poate demonstra ca e antrenor. Daca este! Ramane de vazut. Bafta baieti! FORZA STIINTA!

2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  20 Februarie 2020, 20:59
Postat de Danut Ognean pe 20 Februarie 2020, 11:11

fortza cfr!cfr victorie

Hai CFR! Sa ști ca bine zici, dar hai în b. Iubesc ceasta echipă, și pentru asta o blestem sa cadă în b la anul. Atât de mult iubesc aceasta prostie de echipă făcută pentru politic. Și tot aud Craiova este PSD. Dsr ăștia nu vad adevărul, nu Craiova a luat campionatul. Nu pentru Craiova se greșește și pentru alta echipa. Mai ales ca. U înțeleg cum poate o echipa cu datori către stat sa dea astfel de salari, nu vad cu statul nu face nimic în privința asta. Eu cred ca ar trebui retrogradata dacă nu plătești ce ai de plătit. Pana la urma cei de la tv plătesc sa se vadă prostia asta de fotbal. Dar echipele sa nu-și plătească ce au. Și să-și bage în buzunare bani aceia.

invinctus
invinctus  •  20 Februarie 2020, 11:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează