FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA. Sorin Cârțu, nervos după amânarea meciului FCSB - CFR Cluj: „Păunule, de ce ieși la masă cu prietenii?!”

Sorin Cârțu a fost nemulțumit de amânarea meciului FCSB - CFR Cluj
Sorin Cârțu a fost nemulțumit de amânarea meciului FCSB - CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 08:35 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 10:45

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele echipei CS Universitatea Craiova, nu a fost de acord cu amânarea partidei FCSB - CFR Cluj.

  • FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei din play-off, nu s-a mai disputat aseară, după ce Adi Păun, mijlocașul campioanei en titre, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 - detalii, AICI

„Poziţia Craiovei e următoarea: vrem să vedem dacă Păun e negativ după 48 de ore. Dacă este negativ, ei rămân cu amânarea. Din punctul meu de vedere, le avantajează pe amândouă echipele decizia (n.r. pe CFR și FCSB).

De ce nu se aşteaptă să vedem care e rezultatul testelor de la CFR şi finala Cupei să se amâne, să se joace finala pe 30 iulie? De ce trebuie să se joace meciul acesta în 30 iulie şi să nu se joace săptămâna aceasta, că poate a fost o greşeală şi băiatul e negativ.

Noi dăm drumul la campionat şi ne conduce DSP-ul? Păun e bolnav? Ceilalţi cum sunt? Negativi? Joacă, mă! Păun, tu nu joci la meciul ăsta, dă-te deoparte! Așa trebuia procedat”, a declarat Cârțu, citat de Telekom Sport.

Ulterior, oficialul formației din Bănie a revenit cu noi precizări, „Păunule, de ce te duci cu prietenii tăi la masă? Tu ești fotbalist la CFR, nu știi pe unde au umblat ăia. În plus, ești și tu CFR Cluj, cum să zbori cu o cursă de linie, să stai în avion cu atâția oameni în plină pandemie?!”, a mai spus Cârțu la ProX.

Clasament play-off Liga 1: 

Craiova este în luptă directă cu CFR Cluj pentru titlul din Liga 1. Oltenii au un punct avans și vor să dispute meciurile rămase din acest sezon la aceeași oră cu rivala directă. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Anamaria Prodan are două cazuri de coronavirus în familie: „S-au infectat la farmacie”

Adi Mihalcea a spus TOTUL după plecare: „Negoiță m-a demis pentru schimbări!” + jucătorii, criticați

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (28)
daniaania
daniaania  •  19 Iulie 2020, 09:23

Oamenii ăstea care doresc ca jucătorii cu covid sa joace sunt inconștienți, așa ceva.Sa spui ca echipa poate juca.....cum naiba sa fii în halul ăsta de nepăsător.Nu degeaba avem în tara o gramada de bolnavi care ignora distanțarea sociala.

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  19 Iulie 2020, 09:30

Serios, Paun da-te la o parte? Pai da, asta v-ati dori voi, caci Paun este unul dintre cei mai buni jucatori ai CFR-ului. V-am felicitat cand ati castigat la Cluj dar, nu credeam s-ajung s-o spun vreodata, voi fi fanul CFR-ului pana la final

cici.beecalie
cici.beecalie  •  19 Iulie 2020, 10:44

Deci Bergodi vine din Italia si Mirko la fel, Italia centrul pandemiei la Ora respectiva, schimba avioane si salvari si respecta carantina! Gustavo chitara vine din China la fel pe axa Londra si respecta carantina! Tot lotul Craiovei testat regulat si respecta masurile! Nici un caz de covid si pe primul loc cu victorii la cluj si in fata FCSB. Deci pe scurt PROFESIONALISM TOTAL al clubului si al fotbalistilor! Echipa camatarilor din Cluj marea mandrie nationala cu cel mai mare buget si cu super antrenorul penalty hop ca au bagat un caz exact cand trebuiau sa joace cu FCSB! Cumva corectul Petrescu a pupat manutza lui Gigel?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează