FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

A intervenit de la Cluj pe subiectul „FCSB în Ghencea”: „Îi înțeleg, am trecut și noi prin asta”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, în dreapta +25   FOTO
Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, în dreapta

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 11:10 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 11:25

Cristian Balaj (51 de ani), președintele clubului CFR Cluj, spune că îi înțelege pe cei de la FCSB, cărora le-a fost respinsă cererea de a închiria stadionul din Ghencea. Și clubul din Gruia a întâmpinat rezistență atunci când a dorit să joace în casa rivalei U Cluj.

În toamna anului trecut, CFR Cluj a depus o cerere către Consiliul Județean Cluj pentru închirierea Cluj Arena în meciul din etapa a 12-a cu Petrolul, având probleme cu gazonul la propria arenă, „Dr. Constantin Rădulescu”.

Nucleul dur al suporterilor echipei rivale, U Cluj, cea care utilizează Cluj Arena drept casă, a reacționat dur: „Vă spunem răspicat că nu acceptăm și ne asumăm orice repercusiune!”. În consecință, CFR Cluj a făcut un pas în spate și a ales să dispute la Mediaș meciurile pe care nu le-a putut juca în Gruia.

Din acest motiv, Cristian Balaj spune acum că îi înțelege pe cei de la FCSB, care au trecut printr-o situație parțial similiară. Gonită de pe Arena Națională, vicecampioana a dorit să joace în Ghencea, casa rivalei CSA Steaua, dar s-a lovit de refuzul „militarilor”.

Atac brutal al generalului la adresa lui Gigi Becali: „Intru în dialog cu un needucat? Atât îl duce mintea!”
FCSB
Atac brutal al generalului la adresa lui Gigi Becali: „Intru în dialog cu un needucat? Atât îl duce mintea!”

Cristian Balaj a intervenit de la Cluj pe subiectul „FCSB în Ghencea”

„Îi înțeleg pe cei de la FCSB. De ce? Noi am trecut printr-o situație asemănătoare atunci când am schimbat gazonul și am solicitat să jucăm pe Cluj Arena. Știți scurtele discuții care au existat.

Sau atunci când am vrut să ne antrenăm și a trebuit să ne facem programul în funcție de echipa națională de rugby, care-și desfășura activitatea la Arcul de Triumf. Am acceptat aceste lucruri. Subiectul nu a fost prezentat în mass-media așa cum a fost prezentat acum.

Când am vrut să jucăm pe U Cluj, nu s-a ajuns la discuții despre garanții. Din respect pentru alt club și pentru cei care trebuia să decidă acest lucru, pentru a nu-i pune într-o situație dificilă, am încercat să găsim o soluție care să păstreze armonia, atât cât exista ea”, a transmis Balaj în această dimineață, la „DigiSport Matinal”.

În discursul său, Balaj a făcut o trimitere la faptul că FCSB a avut prioritate vineri pe terenul principal din complexul „Arcul de Triumf”, cel care va găzdui derby-ul cu Dinamo din această seară. 

Pentru a face loc echipei de fotbal, naționala României de rugby s-a văzut nevoită să își continue antrenamentul pe un teren secundar, ceea ce l-a înfuriat la culme pe șeful rugby-ului românesc, Alin Petrache.

Mai multe știri din SuperLigă:

Ca pe vremuri! Suporterii FCSB au luat iar cu asalt casele de bilete! Ce se întâmplă acum, la Arena Națională

Războiul FCSB - CSA a ajuns la Parchet! DNA: peste 130 de plângeri pe subiectul închirierii stadionului „Steaua”!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
daniaania
daniaania  •  23 Iulie 2023, 15:46

FCSB este singura echipa ce nu are stadion, ciudat nu ? Orice echipa mică are, ei nu. Este cam neplăcut sa nu ai stadion și să fii cu casa in spate mereu.

forumeer
forumeer  •  23 Iulie 2023, 14:36
Postat de boxyng10 pe 22 Iulie 2023, 13:33

Nu este o situație similara deoarece CFR.ul are propriul stadion jucând pe acel stadion de când sau înființat.. sunt doua situații totalul diferite..Steaua nu este lăsată sa între în casa ei.

Steaua joaca de 2 ani in casa ei.

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  22 Iulie 2023, 15:16
Postat de boxyng10 pe 22 Iulie 2023, 13:33

Nu este o situație similara deoarece CFR.ul are propriul stadion jucând pe acel stadion de când sau înființat.. sunt doua situații totalul diferite..Steaua nu este lăsată sa între în casa ei.

Totusi sunt situatii exceptionale cand stadionul din Gruia e neincapator. Acolo pot veni doar 18.000 de spectatori deoarece partea superioara a peluzei e inchisa, fiind riscant pentru spectatori. Pe Cluj Arena incap 30.000, fiind pretabil pentru meciurile europene a CFR-ului. De ce nu se poate inchiria de la CJ Cluj deoarece e facut din bani publici?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează