FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cristi Balaj, gest superb pentru copilul bolnav al unui fost fotbalist: „Credeam că îmi dă «roșu», dar m-am trezit cu un plic”

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2020 16:34

Invitat la GSP Live, fostul fotbalist Cosmin Pașcovici (42 de ani) a povestit în direct despre un gest emoționant pe care l-a făcut fostul arbitru Cristi Balaj (48 de ani) pentru fiul său, decedat în octombrie 2018.

Denis, fiul lui Cosmin Pașcovici, a dus o luptă infernală cu o boală rară până în 2018, când s-a stins la vârsta de 14 ani. Fostul fundaș de la UTA a mărturisit la GSP Live că a primit sprijin financiar din toate părțile, inclusiv de la Balaj, care i-a donat baremul său de la meciul UTA - Pandurii 3-0, în mai 2007.

VIDEO Pașcovici vorbește despre gestul superb pe care l-a făcut pentru fiul său

„Ne-a ajutat foarte mult și Cristi Balaj. După un meci cu Pandurii Târgu Jiu, am bătut cu 3-0 parcă. Țin minte că aveam galben și m-am dus la portar cu talpa, dar nu l-am jenat, și s-a aruncat.

Cristi a venit la mine și mi-a spus «Ce ai făcut, trebuia să-ți dau al doilea galben». Era minutul 70 «Cristi, te rog frumos să nu-mi dai roșu că mă nenorocești». După meci m-a chemat la el în cabină și au căzut norii pe mine. Am crezut că s-a răzgândit și îmi dă roșu. Aveam totul felul de scenarii în cap. 

M-am dus și mi-a dat baremul său într-un plic. Eu am refuzat. El tot îmi spunea «Mă supăr, mă supăr. Colegii mei nu știu asta, dar eu vreau să îți donez baremul meu, pentru băiatul tău». L-am luat până la urmă”. 

„Un copilaș avea strânși în pușculiță vreo 50-70 de lei și mi i-a pus la bancă. Mi-a scris. Tot ce a strâns el a donat pentru Denis. Cazul meu a fost foarte mediatizat, am primit bani din toate părțile. De la toate echipele. Peste tot unde am fost, am avut ușile deschise. M-a ajutat foarte multă lume, noi am fost printre cazurile fericite”
Cosmin Pașcovici la GSP Live

Citește mai multe știri din GSP LIVE:

Cutremurător! Un fost dinamovist, despre drama vieții sale: „Tatăl mi-a murit în septembrie și fiul o lună mai târziu”

Incredibil! Cum a păcălit Cristi Borcea un fost patron să-și amendeze jucătorii pentru blat: „La pauză ne-a amenințat în vestiar”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Mai 2020, 21:03

Cinste domnului Balaj pentru asemenea gest!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează