FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN MEDIAȘ 0-0

Cristi Pustai, după ce Gaz Metan a remizat pe terenul lui CFR: "Alte echipe se îndreaptă spre 20 de puncte, noi abia am făcut 10" » Amenințări către Dinamo

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 20:45

Gaz Metan Mediaș a obținut un punct nesperat pe terenul liderului CFR, terminând la egalitate în "Gruia", 0-0. Totuși, tehnicianul Cristi Pustai rămâne sceptic cu privire la șansele echipei sale de a evita retrogradarea. 

"Orice punct ne ajută la ce criză este la noi.  Am trecut printr-o criză şi încă ne mai căutăm, am schimbat jucători, am schimbat sistemul. Deci, când reuşeşti punct sau puncte e bine.

Mulţi din play- out se îndreaptă spre 20 de puncte, iar noi suntem abia la 10. Ne ajută înjumătăţirea punctelor, dar nu sunt de acord cu acest sistem", a declarat Cristi Pustai, la Look TV.

"Mă așteptam la mai multe din partea celor de la CFR Cluj. Suntem foarte mulțumiți cu acest punct, iar etapa viitoare sper să facem un meci bun și în fața lui Dinamo"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 0-0 

VIDEO cu cele mai tari faze ale partidei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
valyomanyd
valyomanyd  •  29 Octombrie 2017, 21:57
Postat de Mecanicacd Srl pe 29 Octombrie 2017, 21:50

profesore stiu ca esti fan declarat fecesebee ,DINAMO castiga etapa viitoare la medias fara probleme,suna-l pe simboluuu memee.

Bre, dom profesor e prea finut, el a declarat , citez: "etapa viitoare sper sa facem un meci bun si in fata lui Dinamo"...Numai ca scriitorul a inteles Pustai a amenintat Dinamo :))))

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  29 Octombrie 2017, 21:50

profesore stiu ca esti fan declarat fecesebee ,DINAMO castiga etapa viitoare la medias fara probleme,suna-l pe simboluuu memee.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează