FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Cristiano Bergodi continuă la FC Voluntari! EXCLUSIV Va avea unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 19:24

Cristiano Bergodi va continua la FC Voluntari. Aflat la final de contract, italianul s-a înțeles azi cu șefii clubului pentru prelungirea angajamentului pentru încă un sezon.

Experimentatul antrenor va avea un salariu de 12.000 de euro lunar la Voluntari, unul dintre cele mai importante remunerații din Liga 1, susțin surse GSP.

Conducerea clubului a confirmat pentru GSP.RO mutarea și a anunțat ce planuri are antrenorul pentru această vară:

99,9% suntem înțeleși, lipsește doar semnătura. Suntem bucuroși să anunțăm că domnul Bergodi va continua. Ne-am dorit mult să avem continuitate la nivelul băncii tehnice.

Deja suntem la discuții legate de construcția lotului și promitem că FC Voluntari va fi una dintre echipele ce va impresiona din acest punct de vedere.

Veți vedea că avem pe listă jucători cu nume, de la echipe importante, pentru că nu mai vrem ca anul următor să mai avem emoțiile pe care le-am avut anul acesta”, a zis Robert Gheorghe, directorul executiv al clubului.

26 de meciuri a fost Cristiano Bergodi pe banca lui FC Voluntari în acest sezon. A obținut 8 victorii, 9 remize și 9 înfrângeri 

1.27este media de puncte obținută de Bergodi pe banca ilfovenilor 

VEZI ȘI:

Bergodi, analiza lui Bilal Laidouni, viitorul jucător de la FCSB: „Încă nu știe ce calități are”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
917112341694813
Costin Tudor  •  05 Iunie 2019, 20:15

Bergodi este un antrenor foarte bun și singurul care nu s-a lăsat calcat în picioare de oier. Tutto il rispetto, signor ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

917112341694813
Costin Tudor  •  05 Iunie 2019, 20:14

Bergodi este un antrenor foarte bun și singurul care nu s-a lăsat calcat în picioare de oier. Tutto il rispetto, signor ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează