FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - ASTRA 1-0

Critici dure după U Craiova - Astra 1-0: "Nu am jucat niciodată pe un teren atât de prost" + Nemulțumiri legate de arbitrajul lui Alexandru Tudor

Facebook U Craiova
Facebook U Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 22:47

Edward Iodănescu, tehnicianul Astrei Giurgiu, a comentat înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul lui U Craiova, 0-1. 

"Ne așteptam că vom suferi, asta s-a întâmplat. Craiova are calitatea necesară de a dicta jocul. Știam că e greu să controlăm noi jocul. Dacă nu-ți arăți puțin colții în ofensivă, se poate întâmpla să apară un moment de nesincronizare în apărare, cum s-a întâmplat la golul primit.

Îmi felicit jucătorii pentru cum au jucat azi, dar se poate mai mult. Pentru a putea conta mai mult în ofensivă, e nevoie de mai multe mijloace. Am stat mult în jumătatea proprie până am primit gol. Am avut momente în care am împins liniile, dar nu ne-au ieșit prea multe. Ne încearcă un sentiment de frustrare, dar trebuie să acceptăm realitatea, să ridicăm capul din pământ și să mergem mai departe.

Comunicatul Craiovei a avut efect, s-a simțit asta. A fost 80-1 la faulturi, nu cred că noi suntem atât de duri. În Europa nu se fluieră la orice contact fault. Mi s-a părut că arbitrul a fost puțin influențat. Nu vreau să comentez mai multe pentru că îl respect foarte mult pe Alexandru Tudor. 

Noi am plecat cu obiectivul de a reconstrui echipa. Obiectivul rămâne acesta, încă nu am parcurs toate etapele. Vom trage linie la final și vom vedea pe ce loc ne vom situa. Ar trebui să rămânem echilibrați, să ne înțelegem și acceptăm nivelul", a spus Edward Iordănescu, la Look TV. 

Alexandru Stan, fundașul giurgiuvenilor, s-a plâns de starea extrem de proastă a gazonului de pe "Ion Oblemenco".

"Noi am încercat, dar atât s-a putut. Nu am jucat niciodată pe un teren atât de slab. Gazonul a fost foarte, foarte prost. Suntem triști, am venit aici cu gândul de a lua punct sau puncte. 

Fără supărare, în play-off sunt cele mai bune echipe, iar de acum încolo trebuie să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor", a declarat Alexandru Stan, la Look TV. 

Vezi aici cronica partidei
VIDEO cu unicul gol al meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
915130541905898
Gabi Simon  •  11 Martie 2018, 13:51

Cind vede ca a pierdut si ii este necaz,dar fara sa joci si la ce ocazii au avut si anumite afsaiduri mari care nu le-a vazut arbitrul normal ca de astea nu isi aduce aminte,oricum Craiova acum chiar are echipa foarte buna si joaca un fotbal de calitate fata de restul echipelor. Pacat totusi ca gazonul creeaza probleme foarte mari ,si in primul rind e dezavantajata Craiova prin jocul eei in care nu poate avea posesie a mingii cit mai buna,dar speram ca cel trziu in pauza competitionala pina incepe sezonul urmator gazonul se va schimba si lasat citeva saptamini pe timp de vara cu caldura si umiditate cit e nevoie ,Craiova in vara va avea un gazon pe masura stadionului. Stim de cind sa instalat gazonul asta pe ce timp si la prins iarna si zapada cu unele zile de ger,si de aceea gazonul arata asa cum este acum.

andrei.f
andrei.f  •  11 Martie 2018, 11:33

Şi CFR şi Craiova au jucat mediocru, Steaua o să le arate diseară cum se joacă în play-off . iordănescu cel mic a pregătit prost meciul, nu ţine să mergi la 0-0. Astra, dacă era cine să o pregătească, bătea la Craiova !

raikkonen79
raikkonen79  •  11 Martie 2018, 10:53
Postat de observator_federal pe 11 Martie 2018, 00:21

Edward ar fi putut să spună și că nu a jucat niciodată pe un stadion așa de frumos... În fine, dacă se juca pe un teren bun ar fi invocat arbitrajul sau poate divinitatea, pentru că oricum Craiova ar fi câștigat azi.

Eu nu-l vad asa frumos....cu zidul ala oribil la peluza.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează