FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FARUL 1-1

CS Mioveni - Farul 1-1 Alexandru Pelici, încântat după ce echipa sa a ajuns la 6 meciuri consecutive fără înfrângere: „O bucurie și un motiv de a crede că ne putem îndeplini obiectivul”

Alexandru Pelici
Foto: Imago
Alexandru Pelici Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 20:00 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 21:11

CS Mioveni și Farul au remizat, scor 1-1, în etapa #25 din Liga 1. Alexandru Pelici, antrenorul argeșenilor, a vorbit la finalul partidei despre egalul obținut de echipa sa.

„Suntem mulțumiți, mai ales după aspectul reprizei a doua. Farul a presat. Trebuia să fim mulțumiți cu acest punct. Am avut șanse și noi. Puteam face mai mult la acea fază. Am reușit să trecem. Prima repriză a fost echilibrată, am avut șanse și noi. Păcat că am luat gol la acea respingere greșită, cred că putem face mai mult la acea fază. 

Una peste alta, e bine că am reușit să trecem peste și am reușit să luăm punct. Și în tur am fost aproape, dar am luat gol la ultima fază. Îi felicit pe toți jucătorii, pentru că au luptat mult. Atât putem, atât facem. Din punct de vedere al voinței și al determinării nu este nicio problemă. Sunt recunoscător că pot să antrenez așa jucători”, a declarat Alexandru Pelici la finalul partidei.

CS Mioveni a ajuns la 6 meciuri consecutive fără înfrângere

Cu egalul din această seară, CS Mioveni a ajuns la 6 partide consecutive în Liga 1 fără eșec, record pentru echipa nou-promovată. 

Despre acest lucru a vorbit și Alexandru pelici, tehnicianul argeșenilor: „O bucurie și un motiv de a crede că ne putem îndeplini obiectivul, cel de rămânere în Liga 1.”

Cum stau Mioveni și Farul în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt » Keșeru, OUT din lotul celor de la FCSB, după declarațiile date

Procesul în care Dumitru Dragomir a fost condamnat pentru luare de mită, trimis la Parchet

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează