FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CS U Craiova a anunțat programul amicalelor din această iarnă! Oltenii vor sta într-un adevărat paradis

Complexul The Land of Legends
Complexul The Land of Legends

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 11:14

CS U Craiova a anunțat pe site-ul oficial programul pentru partidele amicale din cantonamentul din Turcia. Echipa lui Devis Mangia va juca împotriva celor de la Adana Demirspor, Vorskla Poltava și Ferencvaros.

Amicalele Craiovei din această iarnă:

13 ianuarie, ora României 15:00 - Adana Demirspor (locul 9 în liga a doua turcă)
19 ianuarie, ora României 16:00 - Vorskla Poltava (locul 5 în prima ligă din Ucraina)
25 ianuarie, ora României 16:00 - Ferencváros (locul 1 în Ungaria)

Oltenii stau la "monstrul" The Land of Legends

Elevii lui Devis Mangia vor sta într-un adevărat paradis! Pentru stagiul de pregătire din această iarnă, Mitriță și compania vor face antrenamentele și vor fi cazați într-un stabiliment fabulos de cinci stele, The Land of Legends!

Complexul se află în Antalya și oferă un concept multisenzorial, cinematograf 5D deosebit, râu de aventură, piscină cu valuri și hypercoaster cu lungimea de 1,3 km și viteza de 115 km/h.

Proprietatea pune la dispoziție și o piscină interioară semiolimpică. Conform siteului oficial al complexului, fiecare cameră e dotată cu PlayStation, special pentru momentele în care jucătorii vor avea câteva ore de relaxare.

CITEȘTE ȘI:

Reacție categorică a lui Mangia după ce fotbalistul a anunțat că vrea să plece: "Am alți jucători mai buni decât Gardoș"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează