FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ASTRA 1-2

CS U Craiova - Astra 1-2 // Devis Mangia, dezlănțuit la adresa propriilor fani: „Așa nu ne putem bate la titlu!” » Cine e fotbalistul fluierat de suporteri

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 22:01

Astra Giurgiu s-a impus în deplasare contra celor de la CS U Craiova, scor 2-1. Italianul Devis Mangia a criticat comportamentul fanilor prezenți pe arena „Ion Oblemenco”.

„Înaintea acestui meci credeam că echipa mea se poate bate la titlu. Acum depinde. Dacă venim aici și suntem fluierați după 5 minute, va fi dificil. Jucătorii sunt și ei oameni. Avem calitate.

După meciul cu FCSB am crezut că am fost devenit mai oltean. Am crezut că împreună putem face performanță.

Îmi apăr jucătorii de fiecare dată. Mă arunc în foc pentru jucătorii mei! Dacă unul dintre ei e fluierat după 5 minute, nu e normal. Nu vreau să zic mai multe. Punct. Vom vedea ce va fi când terminăm acest sezon.

Eu laud peluza, sigur. Atât. Dacă la meciul următor lumea mă va fluiera pe mine, e mai bine. Asta trebuie, să îi lase pe fotbaliști în pace”, a declarat Devis Mangia la TV Telekom Sport.

Nuno Rocha e fotbalistul taxat de fani! 

Devis Mangia s-a enervat din cauza faptului că Nuno Rocha a fost huiduit de fani după ce a fost schimbat cu Drăghici în minutul 82. 

Fotbalistul a avut o evoluție modestă, nu doar în seara asta ci de când a revenit la Craiova, având un singur gol în 13 meciuri. 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Astra lui Enache întoarce fantastic meciul de la Craiova » E neînvinsă în 2019! Cum arată clasamentul final al sezonului regulat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
ipsilante
ipsilante  •  08 Martie 2019, 18:57

Ma' Mangia! Ma' italianule! Pentru ceea ce faci, si tu, si Rocha, si ceilalti, sunteti platiti gras. Nu o faceti de-a miloaga, de amorul artei. Daca eu (20.000 de NIMENI din tribuna), imi exprim nemultumirea ca tu dormi in teren, sau mimezi ca joci, am tot dreptul sa-mi exprim aceasta nemultumire si pe Oblemeno, si la Pitesti, si la Botosani sau Iasi. Si, stii de ce? Pentru ca eu platesc si vin cu INIMA, sa vad STIINTA pe ger, canicula, ploaie, furtuna, ninsoare, in timp ce TU VII LA SERVICIU. PE BANI! MULTI! Tu nu ai dreptul sa te revolti la mine! Fara mine, adica PUBLICUL, tu NU EXISTI, ma' antrenor de macaroane! Nici tu, nici fotbalistii si nici fotbalul nu ar mai avea consumator, deci, FARA MINE, NU S-AR MAI PRODUCE, ma' Italian, fara minte. Du-te in Italia ta pe San Siro si incearca sa faci ce-ai facut, la noi, pe Oblemenco. Na, ca am uitat. In Italia, tu nu prea esti antrenor. Doar simpatic si atat! Deci, daca nu bateti tot in play off, VALEA! Nu ca mi-as face iluzii. Nuuuu! La ce am vazut ca puteti si tu si echipa, si locul 6 pare greu de cucerit, norocul nostrum este ca mai jos nu se poate. Doamne ajuta! DEMISIA MANGIA! FORZA STIINTA!

103218647204174
Robokup Doru  •  05 Martie 2019, 20:46

Italianul asta este un antrenor foarte bun . Un om cu caracter sunt putini ca el în fotbalul romanesc merita respectat si de asemene echipa Craiova la fel merita respecta

2426603530743165
Ionescu Dan  •  05 Martie 2019, 16:57

Publicul fluiera o decizie a acelui arbitru ***. Momentul a coincis cu iesirea lui Nuno Rocha de pe teren. Se pierde aceasta din vedere.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează