FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-0

CS U CRAIOVA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-0 // Mangia a răbufnit după ce Mitriță a fost suspendat din nou: "Nu e normal!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 19:13

Devis Mangia, tehnicianul lui CS U Craiova, e nemulțumit că Alexandru Mitriță, cel mai bun jucător al oltenilor, a primit "galben" în meciul cu Dunărea Călărăși, 1-0, și nu va juca în deplasare cu Chiajna. 

"Mitriță e cel mai bun jucător din campionat, dar a primit cele mai multe galbene din acest sezon. Nu e normal! Jucătorul Călărașiului (n.a. - Bourceanu) a spus chiar el că Mitriță nu a simulat.

Dacă nu a fost fault, nu e obligatoriu ca jucătorul să fie avertizat. De ce primește galben imediat? În două meciuri am primit 11 galbene, pentru mine nu este normal. Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj, încerc să-mi mențin tot timpul calmul. Ar trebui să fie ca în Italia, să facem ședințe cu jucătorii și antrenorii", a spus Mangia, la TV Telekom Sport. 

Abia revenit cu Dunărea Călărași (1-0) în echipa Craiovei după ce a fost eliminat la meciul cu Sepsi de acum două etape, 1-1, Alexandru Mitriță va absenta și etapa viitoare. "Perla" oltenilor a primit un cartonaș galben în minutul 69, arbitrul Andrei Chivulete considerând că Mitriță a simulat la intrarea lui Bourceanu.

"Niciodată nu s-a mai întâmplat să marchez două goluri la rând sau să am 3 goluri într-un sezon. Sper să mai marchez, mai sunt multe etape. A fost tensiune, parcă ar fi fost un derby cu FCSB sau Dinamo. Ne bucurăm că am câștigat, e o victorie foarte importantă" Alexandru Mateiu, marcatorul supergolului oltenilor

Vezi aici cronica partidei CS U Craiova - Dunărea Călărași 1-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
doubleti
doubleti  •  03 Decembrie 2018, 16:33
Postat de dansy pe 03 Decembrie 2018, 11:07

Bai voi nu ati inteles ca Mitrita este chilerul campionatului?Mereu intra la rupere si pericliteaza toti jucatarii cu care intra in contact. Ce Seroni? Ce Tudose?(apropos ati vazut ce intrare de rosu a avut aseara si arbitrul i-a dat doar galben).Ce Camora?ETC...

Amice esti idi.ot. vorbesti aiurea. Uită-te la disperării ala dd Tănase care la orice adiere de vânt cade jos si se vaită. A fost ieri in prima repriză o faza in tusa, pe partea stângă. S-a văzut clar la reluare ca nici macar nu l-a atins dar el a stat o jumătate de ora pe jos, săracu. Pana nu se va introduce si ls noi VAR-ul, suntem la mâna hotilor de arbitrii. Atunci sa vedem mai dau asa usor galbene și rosii si nu acordă penalty când fundasul opreste balonul cu mâna (vezi meciul de la Botosani).

doubleti
doubleti  •  03 Decembrie 2018, 16:28

Balaur tu nu esti normal la cap daca vorbesti doar din ce auzi la alții in loc sa comentezi ce vezi. Mitrita e frecvent faultat, cu intrări la rupere. E normal sa fie nervos ca arbitrii lasa fundații sa aiba asemenea intrări. Una e sa pui piciorul si alta e sa intri la rupere. Asta e diferenta, dar nu e pentru necunoscători, amatori care-și dau cu părerea. Trebuie să fi jucat fotbal ca sa înțelegi. Nu uitati ca un astfel de golan l-a scos pe Balaci din fotbal.

dansy
dansy  •  03 Decembrie 2018, 11:07

Bai voi nu ati inteles ca Mitrita este chilerul campionatului?Mereu intra la rupere si pericliteaza toti jucatarii cu care intra in contact. Ce Seroni? Ce Tudose?(apropos ati vazut ce intrare de rosu a avut aseara si arbitrul i-a dat doar galben).Ce Camora?ETC...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează