FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-0

CS U CRAIOVA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI // VIDEO Golul sezonului în Liga 1? Reușită de senzație a oltenilor în meciul cu Dunărea Călărași

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 17:39

CS U Craiova a deschis scorul în partida cu Dunărea Călărași, încheiată 1-0, din această după-amiază, contând pentru etapa a 17-a a Ligii 1, printr-un eurogol. 

În minutul 23 al partidei cu echipa lui Dan Alexa, Alexandru Mateiu a prins un șut de senzație de la 25 de metri, fără preluare, care s-a dus în vinclul porții lui Cezar Lungu.

 VIDEO AICI cu golul

A fost al treilea gol al mijlocașului de 28 de ani în acest sezon. El punctase și în înfrângerea din etapa trecută de la Botoșani, 1-2, dar și în victoria reușită acum trei etape la Iași, 3-0. 

Mateiu evoluează pentru CS U Craiova din 2014, perioadă în care a strâns 4 goluri în 113 apariții în Liga 1.

Vezi AICI cronica partidei dintre CS U Craiova și Dunărea Călărași

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dakesis
dakesis  •  02 Decembrie 2018, 19:09

daca e dupa mintea voastra, Hagicutu ar fi dat cu ambele picioare in acelasi timp de-acolo:))) Nimeni nu da goluri mai frumoase decat printisorul!

doritor
doritor  •  02 Decembrie 2018, 19:05

Meci rusinos pentru Universitatea! Chiar nu va e rusine sa jucati atat de divizia C cand te numesti Univ. Cv. Gol frumos si atat! Noroc cu o echipa care probabil n-a crezut ca sunteti atat de molai,moace care abia se misca pe teren.Mangia tu esti italian!!!Pe acolo s-a desavarsit tactica. Daca mai punem s-un arbitru mai slab ca taica-sau,dee nepotism in toate domeniile.

2274702869256190
Adrian Florin  •  02 Decembrie 2018, 18:47

Melteni prosti.....ca sa nu zic mai rau.... ma refer la redactie

Vezi toate comentariile (7)
Comentează