FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - GAZ METAN 2-0

CS U CRAIOVA - GAZ METAN 2-0 // Mitriță face cărțile în play-off! Craiova, încă o mână de ajutor pentru visul lui Dinamo + Clasamentul actualizat

FOTO: Facebook @UCVOficial +6   FOTO
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 21:55

CS U Craiova s-a impus în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, în primul meci al etapei cu numărul 21 din Liga 1 și face cărțile în zona de jos a play-off-ului. 

După ce a reaprins speranțele dinamoviștilor, cedând ușor etapa trecută, 0-3 în "Groapă", Craiova se reglează în cursa de urmărire a liderului și le mai oferă, implicit, o mână de ajutor "câinilor", încurcând una dintre contracanditatele alb-roșiilor la primul loc ce duce în play-off. 

Oltenii au controlat partida încă din debut. Roadele presiunii s-au văzut pentru prima dată în minutul 5, când Tiago Ferreira a reluat cu capul, dar Pleșca s-a opus.

Echilibrul partidei s-a rupt în minutul 32, când Boubacar Fofana a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben. Mediașul a rezistat până la pauză, dar nu a mai putut face nimic după pauză.

Mitriță a ieșit la rampă în minutul 48, dar s-a lovit de intervenția fantastică a aceluiași Pleșca, cel mai bun om al oaspeților.

Portarul medieșenilor a scos mingea din plasă în minutul 53. Lovitura liberă executată de Alexandru Mitriță a fost deviată nefericit pentru oaspeți de zid, în vinclu, iar oltenii s-au văzut în avantaj, scor 1-0.

Trupa lui Mangia a atacat în continuare, dar pe rând, Mitriță, Cicâldău și Donkor au fost blocați de Pleșca.

Mihai Teja a riscat totul în ultimul sfert de oră. Avântul ofensiv le-a fost pedepsit pe contraatac în minutul 86. Mitriță a fost doborât în careu. Căpitanul oltenilor a și executat lovitura de pedeapsă.

CS U Craiova își consolidează poziția pe podium, cu 38 de puncte, la 5 în spatele liderului CFR Cluj și la două de FCSB. Campioana și vicecampioana se înfruntă duminică, în derby-ul etapei. Gaz Metan rămâne pe 7, prima sub linia play-off-ului.

Clasament actualizat Liga 1

clasament

CS U Craiova - Gaz Metan 2-0
A marcat: Mitriță '52 '87 (pen.)

echipele de start

CS U Craiova: Pigliacelli - Martici, Donkor, T. Ferreira, Bancu - Cicâldău, Mateiu - Bărbuț, Rocha, Mihăilă - Mitriță
Rezerve:
Popescu - Briceag, Popa, Dimitrov, Meza Colli, Fedele, Burlacu
Antrenor:
Devis Mangia

Gaz Metan: Pleşca -  Diallo, Andre Pereira, Marius Constantin, Trif -Fofana, Cristea - Ely Fernandes, Ivanov, Chamed - Fortes
Rezerve: Hăjmășan, Yazalde, P. Costea, Buziuc, M. Stancu, D. Olaru, Ricardo Batista
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Ion Oblemenco, Craiova
Arbitru: Horațiu Feșnic // Asistenți: Valentin Avram, Alexandru Cerei

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
ucv1948
ucv1948  •  21 Decembrie 2018, 11:42
Postat de lapusneanul pe 19 Decembrie 2018, 23:02

ba jurnalistule facut la apelul bocancilor, cum adica INCA o mana de ajutor ?

Dupa meciul dat de buna voie celor de la dinamo , acum Craiova invinge o contracandidata a celor de la dinamo pt play off

brancusi
brancusi  •  20 Decembrie 2018, 09:14
Postat de lapusneanul pe 20 Decembrie 2018, 08:47

tilica ozonel prostovanul gesepeului.... in moldova iei de la tine malai si duci la vecinul ?.cu alte cuvinte iti furi caciula singur....hahaha....prostovanule, craiova, daca castiga la buc., acum era peste fecesebeaua ta si la doua puncte de cfr...nu ai de unde sa stii din astea, esti prea prost..:)

Voda,ce spui tu era valabil prin Anglia sau Germania.Aici,cand Rotarel,pianistul si altii pupa aceiasi conduri,altfel se fac calculele,intamplare fiind doar cand aluneci pe gheata sau castigi la loto.

lapusneanul
lapusneanul  •  20 Decembrie 2018, 08:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

tilica ozonel prostovanul gesepeului.... in moldova iei de la tine malai si duci la vecinul ?.cu alte cuvinte iti furi caciula singur....hahaha....prostovanule, craiova, daca castiga la buc., acum era peste fecesebeaua ta si la doua puncte de cfr...nu ai de unde sa stii din astea, esti prea prost..:)

Vezi toate comentariile (58)
Comentează