FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - GAZ METAN 2-0

CS U CRAIOVA - GAZ METAN 2-0 // VIDEO Pigliacelli ca Higuita :D » Portarul craiovean și-a "uitat" postul

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +4   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 21:32

CS U Craiova s-a impus în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 2-0. Prima repriză a fost una fără goluri, dar spectatorii de pe arena Ion Oblemenco nu s-a plictisit. 

Italianul Mirko Pigliacelli (25 de ani) era să o comită în minutul 35. Portarul Craiovei a plecat cu mingea la picior din careul propriu. Cursa de 30 de metri s-a finalizat cu o pasă greșită, de care jucătorii Gazului nu au putut însă profita. 

Pigliacelli pare să se fi liniștit față de perioada petrecută în Italia. Un clip video viral din 2017 îl arată aventurându-se până în apropierea porții adverse. 

 

S-a inspirat de la Higuita

Columbianul Rene Higuita (52 de ani) este etalonul în privința excentricităților portarilor. Celebru în principal datorită "loviturii scorpionului", Higuita era un adevărat maestru cu mingea la picior.

Vezi și: 

FOTO Eliminare prematură în CS U Craiova - Gaz Metan! Gestul inedit al "victimei" și reacția "călăului": "Ce să-i fac?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  19 Decembrie 2018, 23:21
Postat de sala_dalles pe 19 Decembrie 2018, 22:04

Apropo de subiect. Pigliacelli si-a ales postul gresit inainte sa intre in fotbal !

Ce mai e prin state?

fairplayromania
fairplayromania  •  19 Decembrie 2018, 23:20
Postat de sala_dalles pe 19 Decembrie 2018, 22:02

Bravo ba oltenilor sper ca dupa victoria asta sa va reveniti si sa va bateti la campionat . Sanse aveti . Mi-a soptit Iliutza din Ceruri !

Apropos. Depinde cu cine s-au aliat.... Este foarte greu caxsa te bati impotriva tuturor.... Daca o sa existe cu adevarat un pericol ptr. cistigarea titlului, atunci ii desfinteaza, isi aduc aminte de cum au promovat si ii taxeaza, arbtrii, penalizari, cartonase rosii, sau nu mai este seleţionat nici-un jucator la Nationala....Sunt multe metode de a-i dezbina..... Pacat de public,station,pasiune....chiar sunt un fenomen extraordinar in ziua de azi in care la stadion merg 40 de spectatori iar la tv se uita nevestele jucatorilor...

sala_dalles
sala_dalles  •  19 Decembrie 2018, 22:04

Apropo de subiect. Pigliacelli si-a ales postul gresit inainte sa intre in fotbal !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează