FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CS U Craiova nu se lasă mai prejos! Anunță noi transferuri: "Vin încă 3 jucători săptămâna asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 20:45

CS U Craiova anunță întăriri în această săptămână. Președintele Marcel Popescu a dezvăluit că în această săptămână vor mai veni 3 fotbaliști. 

"Viitorul sezon îl atacăm aşa cum cum trebuie să-l atace Universitatea Craiova. În afară de Bărbuţ, săptămâna asta vor fi materializate încă trei transferuri. Până la revenirea echipei din cantonament, Universitatea se va întări cu 4-5 jucători.

Însă nu luăm doar de dragul de a avea cantitate. În iarnă am adus câţiva jucători care nu au corespuns, iar acest lucru ne-a arătat că e nevoie de mai multă răbdare", a spus Marcel Popescu la TV Digi Sport.

...despre Andrei Vlad: "Nu poate rezilia contractul unilateral, poate doar să fie o tentativă de denunţare. Însă există un regulament, există sancţiuni pe care ţi le asumi. Dar rămâne de văzut. În câteva zile s-ar putea să aveţi o surpriză. El are contract cu Universitatea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
106718939959484
Patrick Phillips  •  28 Iunie 2017, 13:59

luati-l pe florin costea si la oha daca joaca tot joaca mai bine ca ivan

1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Iunie 2017, 10:50

Trebuie sa fi *** sau faninrait al CSU Craiova pentru a asculta ce spune acest individ numit Marcel Popescu, un personaj malefic care are o ura viscerala, alaturi de Decebal Radulescu, fata de FCSB si Becali. Acest spala-varza de Craiova fabuleaza si alambicheaza lucrurile, lasand sa se inteleaga ca CSU ar trage la titlu si ca daca a adus un antrenor italian vor castiga tgoate meciurile cu 1-0, uitand ca CSU Craiova nu este o echipa care sa tina de rezultat, fiind incapabila sa se apere. Acest aiuristic personaj din peisajul fotbalului autohton este in stare sa fabuleze mai ceva decat Baronul Munchaussen! Un individ lipsit de orice bun-simt, si cu atat mai n mult de fair play. Ferirti-ve de el ca este un indivit toxic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deuxex
deuxex  •  28 Iunie 2017, 01:17

Andrei Vlad este singurul jucator din lotul Universitatii Craiova care (inca) este impresariat de mopul lui Reghe, Ana-Maria. Ceilalti jucatori care aveau contract cu respectiva "doamna de Dorobanti", si-au reziliat contractele cu firma acesteia (Mateiu, Jurj, Dumitras, Baluta, etc)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează