FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES PALMARES STEAUA

CSA vs FCSB // Scandal la tribunal cu Talpan, în procesul palmaresului istoric al Stelei » Amendă pentru juristul CSA, care s-a opus depunerii noilor acte

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 15:20

PROCES PALMARES STEAUA // Astăzi, la Tribunalul București, a avut loc un nou termen în procesul privind palmaresul istoric al Stelei București. Judecata propriu-zisă nu a început încă, dosarul fiind deocamdată în faza de administrare a probelor. 

În dosarul 48951/3/2017, a fost atașat actul constitutiv în original prin care MApN a înființat Asociația non-profit din 1998. Avocații FCSB susțin că documentul respectiv atestă faptul că Armata a cedat echipa către ONG-ul „Asociația Fotbal Club Steaua București”, care apoi a fost preluată de actuala FCSB, pe societatea FC Steaua București SA. 

florin talpan tribunal

Talpan s-a opus vehement aducerii noilor înscrisuri la dosar și a țipat astăzi în fața judecătorului, încasând o amendă de 200 lei.

Totodată, juristul CSA a depus o cerere de recuzare a judecătorului, care va fi analizată la următorul termen. 

Florin Talpan n-a putut fi contactat de GSP.ro pentru un punct de vedere.

Avocații FCSB, Dan Idita și Adrian Căvescu, susțin în cererile lor că:

„Palmaresul unei echipe este unic și este într-o uniune naturală cu echipa care l-a dobândit. Când se transferă o echipă se preia automat și palmaresul acesteia. Cel care preia și continuă activitatea sportivă și competițională preia și palmaresul respectivei echipe. Entitatea care a continuat activitatea fotbalistică și care o continuă și azi deține întreg palmaresul, deoarece palmaresul este unic, echipa de azi din Liga 1 fiind continuatoarea echipei istorice de fotbal Steaua București”

Tot la Tribunalul București, cele două tabere se judecă în paralel și în prinvința prejudiciului solicitat de CSA clubului lui Becali. Armata acuză că FCSB ar fi folosit abuziv marca Steaua. GSP.ro a explicat în detaliu care e situația în acest proces AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (148)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Iunie 2019, 23:03
Postat de adriann_ pe 24 Februarie 2019, 01:37

Da ma, din cauza faptului ca becali e machidon (adica unu' ai carui bunici veniti din Albania au trecut ilegal frontiera in perioada interbelica si s-au aciuat pe-aici) nu mai putem noi dormi noaptea. :))) Ne-ai citit perfect :)))

scuza-ma, dar habar nu ai istorie,nu vorbi despre machidoni si nu extinde ura asupra lor pentru ca nu iti place Becali!(nici mie nu imi place, dar consider o nedreptate sa generalizezi!) machidonii nu au trecut ilegal nici o frontiera din Albania pentru simplu motiv ca cea mai mare parte a lor a fost comasata de-a lungul timpului la sud de Dunare! ei au fost stramutati in foarte multe cazuri in tarile balcanice fara voia lor pentru simplu fapt ca Grecia considera provincia Macedonia parte a tarii lor, locuita de greci! ca si acum, cand li s-a admis cererea ca o tara, Macedonia, sa nu se mai numeasca Macedonia ci Macedonia de nord, tot pentru a evita confuzia cu teritoriul lor! poate aveti impresia ca Grecia e o neica-nimeni in Europa, dar nu e deloc asa! asa ca nu mai pleca tu cu ideea preconceputa ca au trecut aia ilegal granita pe magari!poate imi zici cum treceau ei granita, cand Albania nu are granita comuna cu Romania??

hmmmm
hmmmm  •  27 Februarie 2019, 11:55

TAS - Tribunalul de Arbitraj Sportiv CEDO - Comisia Europeana pentru Drepturile Omului Pe bune??? Cum sa judeci asa ceva la aceste doua institutii??? Ca o sa castige, e foarte posibil, are dreptate - oricat de mult ne displace persoana, are dreptate. Dar vorbeste mult si prost, axact ca acest domn Corneliu Popa, fara sa aiba habar despre ce vorbeste!

adriann_
adriann_  •  24 Februarie 2019, 01:37

Da ma, din cauza faptului ca becali e machidon (adica unu' ai carui bunici veniti din Albania au trecut ilegal frontiera in perioada interbelica si s-au aciuat pe-aici) nu mai putem noi dormi noaptea. :))) Ne-ai citit perfect :)))

Vezi toate comentariile (148)
Comentează