FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CSU Craiova a adus un jucător de la Inter Milano! Jucătorul a evoluat într-un meci cu Bayern Munchen

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 11:27

CS U Craiova este una dintre candidatele la titlu, alături de FCSB și CFR Cluj. Oltenii caută să se întărească serios pentru a putea duce această luptă la titlu până spre finalul campionatului.

Azi, CS U Craiova a anunțat pe site-ul oficial că tocmai ce a reușit să-l transfere pe Răzvan Popa, fostul jucător al lui Inter. În ultimii 4 ani a jucat în Italia, dar și în Spania, la Real Zaragoza. În acest sezon a evoluat la Burgos

Fundașul central de 20 de ani a fost cumpărat de Inter în schimbul a 250.000 de euro în 2013, însă anul trecut a fost vândut la Zaragoza pentru 100.000 de euro. Venit la Craiova liber de contract, Răzvan Popa a semnat pentru 5 ani. Jucătorul a debutat în Liga 1 la doar 15 ani, când a învins-o pe Dinamo cu Sportul Studențesc.

"Acum se întoarce în țară, după modelul Mitriță, dornic să se remarce în fața suporterilor olteni și în fața selecționerului Contra. Asta pentru că, la 1.90 metri, poate evolua atât fundaș central, cât și mijlocaș la închidere. În ciuda experienței considerabile la formații cu nume din Europa, Răzvan are doar 20 de ani", anunță site-ul oficial al lui CS U Craiova.

Răzvan Popa a evoluat pentru Inter în amicale cu Bayern Munchen și PSG. A fost pe bancă la partidele din Serie A cu Sampdoria și Verona. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
prazburg1948
prazburg1948  •  22 Octombrie 2017, 01:32

Poate isi da drumu' la Craiova. As vrea sa vad o echipa puternica a Craiovei alcatuita din Olteni, nu Croati sau Brazilieni.

para.para
para.para  •  21 Octombrie 2017, 13:06
Postat de martinpen pe 21 Octombrie 2017, 12:24

titlu : "CSU Craiova a adus un jucător de la Inter Milano!" dau click si citesc ca jucatorul n-a mai jucat din 2013, cand a fost la Zaragoza, fara sa joace, doar moneda de schimb... Nu exista o lege care sa pedepseasca inducerea in eroare a publicului ? Daca exista, poate se autosesizeaza cineva... Daca nu exista, e momentul ca cineva din parlament sa devina erou...

Legea exista, dar nu o aplica nimeni. Probabil se asteapta ca societatea civila sa ia masuri drastice cu acesti ambalatori de peste.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  21 Octombrie 2017, 12:44

Ha, ha , ha , titulat de necontestat la Inter !!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează