FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Roman II se întoarce la CSU Craiova și profită de accidentarea lui Koljic

Mihai Roman II, în stânga, a încheiat sezonul cu un gol de excepție în victoria cu Dinamo, 1-0 // FOTO: GSP
Mihai Roman II, în stânga, a încheiat sezonul cu un gol de excepție în victoria cu Dinamo, 1-0 // FOTO: GSP

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2019 17:01

CSU Craiova îl ”repatriază” pe Mihai Roman II, atacantul care a jucat ultima oară la FC Botoșani, în condițiile în care s-a despărțit de Andrei Cristea, iar Elvir Koljic va fi apt de joc în luna octombrie cel mai devreme.

Mihai Roman II se întoarce în Bănie. Mai întâi, pentru nunta programată în acest week-end, după care se va alătura lotului lui Corneliu Papură. Oltenii vor să se bazeze pe atacantul împrumutat în acest sezon la FC Botoșani, astfel că fotbalistul de 26 de ani nu va mai continua în Moldova.

"Juveții" se vor despărți de mai mulți jucători aflați sub contract sau mai bine zis vor să rezilieze înțelegerile cu aceștia. Gardoș, Donkor, Meza Colli, Nuno Rocha și Andrei Cristea sunt printre fotbaliștii de care cei din Bănie caută să se dispenseze în această vară, sperând că aceștia vor accepta o reziliere prematură a contractelor.

Oricum, Roman II este pe lista alb-albaștrilor pentru viitorul sezon. Beneficiază și de accidentarea lui Elvir Koljic, care a fost resimțită de echipa din Bănie în finalul sezonului, oltenii ajungând în cupele europene doar fiindcă Viitorul a câștigat Cupa României.

Bosniacul nu se va reface mai devreme de luna septembrie, după o operație cauzată de ruptura musculară suferită la naționala țării sale. Koljici este așteptat să reintre în echipă abia în octombrie.

8 goluriși 5 assist-uri a bifat Mihai Roman II în 36 de meciuri în sezonul pe care l-a încheiat deja

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Alex Băluță a dat cărțile pe față » Adevărul despre oferta de la FCSB + conflictul cu Mangia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  01 Iunie 2019, 20:13

........Patronii sint vinovati pentru tot dezastru- nu Mangia Pentru olteni sint mai importanti banii decit performanta Vinzi de milioane si iei ciurucuri. CFR s-a pastrat valorile nu le-a vindut pentru milioane Fanii Craiovei sint pacaliti(sint manipulati) Acum echipa e macinata si de conflicte...Patronul e habarnist( nu vede altceva decit bani multi) El stie sa faca bani nu si performanta(oltean) .Habarnist e si Papura(slab, sta rau cu tuate si in special cu pregatirea psihica a jucatorilor) jucatorii s-au pierdut dejea din valoare Pe vremea lui Mangia a cresut valoarea jucatorilor Mitrita de la 800000 la 8000000(de 10 ori) Cicaldau dela 1000000 la 3000000(de3ori) patronul s-a infruntat din banii tranferurilor si culmea tot el ..l-a eliminat pe Mangia care... l-a imbogatit Vedeti ca fostii jucatori(Baluta nu mai vrea sa revina la Craiova) Perdantii sint suporterii Ne-ar trebui un patron ca la Cluj care sa investeasca in performata nu unul care alearga dupa bani. Ma mira autoritatile locale si coducerea clubului de ce dorm si se lasa manipulate de un asemenea patron care va ditruge spiritul Craiovei(ca Mititelu)..................Atit ii duce mintea pe slugile lui Dracnea(cu pensii speciale si salarii speciale)......

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  01 Iunie 2019, 19:09

Roman este un jucator de duzina, care nici rau nici bun nu este iar Craiova dovedeste, din nou, ca nici gand nu are de performanta. Macar de ar lua 10 tineri si ar incerca sa ii creasca, dupa modelul lui Hagi! Dar nici asta nu pot sa faca pentru ca mintea lor este plecata la cules de castraveti.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  01 Iunie 2019, 19:04

Asa cum era de asteptat, echipele mari ale campionatului (si nu numai) cauta solutii pentru sezonul urmator iar Craiova doarme in papuci. Asteptam ceva mai mult de la Cartu, caci putina minte a celorlalti o cunoastem, dar si el pare a iubi somnul. Maine poimaine vom afla ca toti jucatorii cu nume vin la Craiova... dar uita sa vina, asa cum ne-au obisnuit genialii Rotaru si M Popescu. De ce ne-om incapatana noi sa iubim Craiova?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează