FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - ASTRA

CSU CRAIOVA - ASTRA 1-0 » VIDEO+FOTO Leul oltean şi mieii giurgiuveni! Craiova s-a apropiat la 4 puncte de CFR Cluj

Foto: Facebook Craiova +7   FOTO
Foto: Facebook Craiova

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2019 20:20

CSU Craiova a câștigat primul meci din play-off cu Astra, scor 1-0, deși n-a jucat mare lucru, însă a beneficiat de o prestaţie catastrofală a trupei lui Enache. Oltenii s-au apropiat la 4 puncte de liderul CFR Cluj.

Curajul lui Mangia, de a se lua piept în piept cu suporterii Craiovei la meciul din etapa trecută, a durat vreo 3 zile. Apoi le-a făcut două concesii fanilor: a declarat că-i pare rău de ce a spus, după care l-a şi lăsat în afara lotului de 18 pe Nuno Rocha, căzut în dizgraţia tribunelor şi de la care a plecat tot scandalul.

Gol Koljici, „assist” Cestor

Şi strategia a funcţionat perfect. Fără nicio reacţie de ostilitate din tribune, dar nici măcar din partea adversarei, care parcă a venit doar pentru a bifa pezenţa la meci, Craiova a jucat de una singură. A pus presiune mare la poarta lui Lazar, iar golul a venit după o fază la care autor a fost Koljici, iar coautor Cestor.

Craiova e mulţumită cu 1-0 şi preferă să joace la trecerea timpului. E o atitudine riscantă pentru o echipă care arată multă fragilitate. Norocul lui Mangia se numeşte Astra, a cărei atitudine a lăsat mult de dorit azi. Fără nerv, fără nimic. Plus o schimbare cel puţin dubioasă a lui Enache, care şi-a scos un om de gol, pe Llullaku, încă de la jumătatea reprizei secunde.

S-a terminat 1-0 şi clocotul Băniei s-a domolit repede după eşecul din etapa trecută. Craiova rămâne în cărţi pentru titlu. Pe clasament, da, dar pe joc, mai degrabă nu.

Kovacs a fost pro-Craiova

La jumătatea reprizei secunde, Istvan Kovacs a comis o mare eroare. N-a văzut un henţ clar comis de Bancu, care se afla în propria suprafaţă de pedeapsă. "E penalty clar", a spus Cristi Balaj, expert Telekom Sport pe probleme de arbitraj.

CSU Craiova a urcat pe locul 2 în play-off, cu 26 de puncte, la o lungime peste FCSB, care va juca luni cu Viitorul. Astra rămâne pe poziția a 4-a, cu 21 de puncte.

Vezi meciul liveTEXT

 

Vezi VIDEO cu golul

Echipele de start

Craiova: Pigliacelli - Martici, Kelici, T. Ferreira, Bancu- Cicâldău, Mateiu - Bărbuț, Mihăilă, Drăghici - Koljici
Rezerve: I. Popescu, Donkor, Radoslav, Briceag, Bic, Fortes, A. Cristea
Antrenor: Devis Mangia

Astra: Lazar - Butean, Cestor, Bejan, Radunovic - Begue, Mrzljak, Romario, V. Gheorghe - Daogari, Llullaku
Rezerve: Santos, Erico, Biceanu, Roșu, Balaure, Moise, Hambo
Absent: Denis Alibec
Antrenor: Costel Enache

Craiovenii tocmai au primit vestea astăzi că noul lor manager general va fi Sorin Cârțu. Detalii, AICI! 

 
 

Clasament play-off

play off

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (258)
10212938696845373
Adrian Ghetu  •  12 Martie 2019, 03:16

Cind o sa deveniți profesioniști, mai, ***? Îl mai *** mult în *** pe *** de jiji? Voi chiar nu aveți rușine? CRAIOVA o sa ia titlul anu' asta, sa crăpați voi *** - istii de ciuda! Vai de capu' vostru de tolomaci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fabius_2014
fabius_2014  •  11 Martie 2019, 13:47
Postat de thirteen pe 11 Martie 2019, 13:26

Craiova avantajata clar.La gol in prima faza a fost fault la portar (efectiv s-a sprijinit pe el si l-a impidicat sa joace...iar la Bancu...hent clar...11 m

Ce meci ai vazut ? La gol, cel mai apropiat craiovean se afla la 3-4 metri distanta de portarul Astrei. Ai incurcat comentariile, probabil.

thirteen
thirteen  •  11 Martie 2019, 13:26

Craiova avantajata clar.La gol in prima faza a fost fault la portar (efectiv s-a sprijinit pe el si l-a impidicat sa joace...iar la Bancu...hent clar...11 m

Vezi toate comentariile (258)
Comentează