FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Ar fi cea mai neașteptată mișcare din Liga 1: „Craiovele vor fuziona, am informații de la locul faptei”

CSU Craiova și FC U Craiova s-au duelat în 2013 în Liga 2
CSU Craiova și FC U Craiova s-au duelat în 2013 în Liga 2

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2021 10:01 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 10:23

Fostul deputat Mădălin Voicu susține că în Craiova s-ar pune la cale un plan neașteptat: unirea rivalelor de la CSU și FC U.

După ce s-au luptat în declarații și în justiție în ultimii ani, fiecare susținând că este continuatoarea Științei, CSU Craiova și FC U Craiova ar putea ajunge la o pace neașteptată, după cum susține Mădălin Voicu, și ar putea fuziona sub numele Universitatea Craiova.

Mădălin Voicu susține că CSU Craiova și FC U Craiova vor fuziona: „O să se facă o singură echipă, Universitatea Craiova”

Acesta a dezvăluit recent că are informații că în Craiova s-ar pune la cale o fuziune între echipa lui Mihai Rotaru și echipa lui Adrian Mititelu, recent promovată în Liga 1.

Eu cred că cele două echipe se vor reuni! Am informații de la locul faptei. Eu spun că acesta este proiectul, dar nu știu să vă zic când se va face această fuziune. Dacă vii și pui ban cu ban la un loc, eu zic că o să fie mult mai bine decât este acum.

Eu așa am auzit, că există un proiect. Probabil că anul viitor sau peste doi ani o să se refacă o singură echipă, Universitatea Craiova, și să fie cu o echipă compusă din cele două.  Mă gândesc că se lasă la o parte niște interese meschine și se dorește o mare echipă”, a spus Mădălin Voicu la Realitatea Sportivă.

VIDEO Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

CS U Craiova, anunț major » Clubul va avea un nou șef: „O să decidă tot”

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cs-u-craiova-anunt-revolutionar-633705.html

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (64)
potec
potec  •  08 Iunie 2021, 19:05
Postat de george.br pe 08 Iunie 2021, 17:49

Vezi? Tot n-ai inteles si nici n-ai priceput... Nu e vorba aici nici de academie si nici de politica, bai, Poteca! Incercam sa-ti explic cum sta treaba cu mecanismul care ne tot trage in jos ca natie. E vorba de "procesor" aici, sa poti judeca cu mintea ta(daca ai, bineinteles!) ce se intampla in jurul tau, sa nu mai inghiti gogosile pe care ti le servesc unii cu microfonul la gura. Dar e greu cu tine, Potecuta!

Ba tu esti postac de cariera asa ca nu ma astept sa si intelegi ceva. Ce te face sa crezi ca eu sau altii care nu sunt de acord cu tine putem sa fim influentati de ceva sau de cineva anume? Faptul ca te erijezi in desteptul natiei pe aici incercind sa ne dai noua lectii nu te ajuta nici pe tine nici natiunii sa ii mearga mai bine, asa ca poti sa ne scutesti cu sloganurile tale ieftine si inutile

george.br
george.br  •  08 Iunie 2021, 12:20
Postat de univ_craiova1 pe 08 Iunie 2021, 11:54

Sa fuzioneze pentru ce? Niciodată nu o sa plecam capul familiei la cata durere și mizerie a adus Craiovei! Universitatea Craiova e doar una! Și atât!

Corect! Niciodata CSU Mogosoaia!

suporterucv
suporterucv  •  08 Iunie 2021, 14:56

Ar fi cea mai neasteptata, dar si DESTEAPTA miscare !! Cu siguranta n-ar pica bine ”dusmanilor”. Greu de realizat insa !! O sa vedem..

Vezi toate comentariile (64)
Comentează