FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova, postare triumfătoare: „Palmaresul este ACASĂ” + Cum au comentat suporterii: „Mititeii să se spele pe cap cu SRL-ul lor!”

CSU Craiova, reacție triumfătoare: „Palmaresul este ACASĂ” + Cum au comentat suporterii/ foto: Imago Images
CSU Craiova, reacție triumfătoare: „Palmaresul este ACASĂ” + Cum au comentat suporterii/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 12:20 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 12:59

CS Universitatea Craiova a transmis un mesaj pe contul de Facebook al clubului, la scurt timp după decizia favorabilă dată de Curtea de Apel Timișoara. 

Decizia este una istorică: conform instanței, CS Universitatea Craiova deține dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și a tuturor derivatelor acestuia, precum și dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale și sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și toate derivatele acestuia. 

Verdict IMENS: Curtea de Apel Timișoara a decis că CS Universitatea Craiova deține palmaresul Științei! Hotărârea mai poate fi atacată cu recurs
FCU Craiova
Verdict IMENS: Curtea de Apel Timișoara a decis că CS Universitatea Craiova deține palmaresul Științei! Hotărârea mai poate fi atacată cu recurs

Universitatea Craiova, mesaj triumfător după victoria din instanță

Mesajul celor de la CS Universitatea Craiova a fost unul trumfător: „Palmaresul este ACASĂ! Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat astăzi și a consfințit încă o dată: Clubul Sportiv Universitatea Craiova deține palmaresul istoric și tot ceea ce derivă din el. A meritat!”

Postarea celor de la CSU Craiova a stârnit un val de comentarii prin care suporterii echipei și-au exprimat fericirea sau l-au ironizat pe Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova:

  • „Cu această decizie se adeverește încă o dată că UCV este Știința pentru totdeauna, așa că mititeii să se spele pe cap cu SRL-ul lor”;
  • „Mititelul: «De fapt, prin această decizie, noi am câștigat o bătălie foarte importantă în fața celor de la CSU»”;
  • „În sfârșit! O decizie normală și firească! Forza Știința!”;
  • „Cea mai mare bucurie. Știința e numai una și e mare”;
  • „CSU=Știința”;
  • „Ziua în care s-a făcut dreptate! Hai Știința”.

Citește și: 

A semnat Arnold Garita! » Contract spectaculos
TRANSFER
A semnat Arnold Garita! » Contract spectaculos
Abia a plecat de la CSA Steaua și acum îl face praf pe Ogăraru: „Cum să accept așa ceva? La U Cluj a fost călător în timp, la Ajax o fi fost magazioner”
CSA STEAUA
Abia a plecat de la CSA Steaua și acum îl face praf pe Ogăraru: „Cum să accept așa ceva? La U Cluj a fost călător în timp, la Ajax o fi fost magazioner”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (47)
nicumarin
nicumarin  •  13 Iulie 2023, 19:16

De fapt e foarte usor de inteles si fiindca vad ca sunt unii care nu inteleg, ma gindesc sa va explic. Pe vremuri sectiile sportive ale cluburilor sportive cistigau palmares pentru clubul sportiv nu pentru ele. In momentul in care sectia sportiva de fotbal, in speta, echipa de fotbal Universitatea Craiova a devenit entitate sportiva privata ea a plecat din clubul sportiv, legal vorbind, cu nimic din palmares culori stema. Ca le-a folosit pina in 2014 fara sa-i zica nimeni nimic e altceva dar ea LEGAL nu le mai avea. Acum instanta a restabilit legalitatea atita tot.

nicumarin
nicumarin  •  13 Iulie 2023, 19:10
Postat de GeorgePhoenix59 pe 10 Iulie 2023, 17:06

Este o noua aberatie à ( anti) justitia romana ! O echipa bagata abuziv in liga-a obtine palmaresul unei echipe cu traditie ,in care un patron à bagat o gramada de bani ,iar altul à fost pus de politicienii craioveni,si a venit la totul dea-gata ! Rusine !

De fapt e foarte usor de inteles. Pe vremuri sectiile sportive ale cluburilor sportive cistigau palmares pentru clubul sportiv nu pentru ele. In momentul in care sectia sportiva de fotbal, in speta, echipa de fotbal Universitatea Craiova a devenit entitate sportiva privata ea a plecat din clubul sportiv, legal vorbind, cu nimic din palmares culori stema. Ca le-a folosit pina in 2014 fara sa-i zica nimeni nimic e altceva dar ea LEGAL nu le mai avea. Acum instanta a restabilit legalitatea atita tot.

Dobermannul
Dobermannul  •  12 Iulie 2023, 00:14
Postat de eterrna.terrra.nova pe 11 Iulie 2023, 23:19

Postache ce viata trista ai esti omniprezent aici :)) ***

Asa...prostane. Topaie...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează