FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SEPSI 1-0

CSU CRAIOVA - SEPSI 1-0 // Eugen Neagoe, misterios în legătură cu viitorul său: „Chiar nu știu ce va fi din vară, sincer”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2019 20:00

CSU Craiova s-a impus în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0. Eugen Neagoe crede că formația lui a făcut cel mai slab meci din actualul play-off.

„Am făcut un meci modest astăzi. Craiova a meritat victoria. Bravo lor, îi felicit. Noi am suferit foarte mult, nu ne-am creat ocazii, am pierdut cu multă ușurință mingea. Au fost și jocuri în care meritam mai mult, dar nu astă seară.

Din păcate, au fost puțini spectatori. Știm cu toții că vin foarte mulți suporteri de obicei. Astăzi au fost probabil puțin supărați pe nereușitele din ultima perioadă. Craiova rămâne o echipă bună și merită să fie sus”, a declarat Eugen Neagoe pentru Look Sport.

„Nu știu ce va fi din vară, important e să fim sănătoși. Eu mai am contract un an de zile, dar sincer nu știu ce se va întâmpla. Chiar nu știu”

„Corneliu Papură e un fost coleg. L-am felicitat și i-am urat multă baftă în continuare. Nu sunt în măsură să fac comparații între jocul de acum și cel din perioada lui Mangia. Astăzi au fost clar mai buni”Eugen Neagoe, antrenor Sepsi

Vezi și: 

CSU CRAIOVA - SEPSI 1-0 // Execuția magistrală a lui Alexandru Cicâldău duce Craiova la trei puncte de FCSB! Cum arată ACUM clasamentul din play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
novamaxima
novamaxima  •  29 Aprilie 2019, 20:33

un blatist nea goe asta toata viata doar la combinatii a mers, azi -au venit sa piarda, fara discutie. Sa vedem cat mai accepta ungurii sa-si bata asta joc de ei.Ce sens are play-off cu atat de multe echipe non-combat, e o idee buna intr-un fotbal sanatos nuin posirca romaneasca?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează