FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - SEPSI, VINERI, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

CSU Craiova - Sepsi // Eugen Neagoe face faz de necaz: "Poate atunci o să primim și noi penalty"

Articol de - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 20:06

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe are meci în deplasare în etapa a 15-a din Liga I, la Universitatea Craiova, vineri, de la ora 21.00. După înfrângerea de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 1-3, antrenorul Eugen Neagoe speră ca formația sa să nu mai aibă parte de decizii potrivnice de arbitraj.

"Suntem în faţa unui joc important, contra uneia dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Chiar dacă am câştigat împotriva lor în etapa a doua a campionatului, vineri seara ne aşteaptă un joc dificil şi trebuie să fim pregătiţi, pentru că Universitatea Craiova este în acest moment într-o formă foarte bună şi, bineînţeles, va fi susţinută, probabil, de 25.000 de oameni în tribune.

La ultimul joc nu au câştigat cei de la Sibiu, după părerea mea noi am pierdut acel joc. Am făcut o primă repriză bună, am reuşit să marcăm, ne-am creat şi alte situaţii de a marca, dar, din păcate, am făcut două mari erori, practic, două cadouri celor de la Sibiu. Noi două şi arbitrul un cadou. Aşa s-a scris istoria acelui joc.

Sper ca vineri nici noi, dar nici arbitrii să nu mai greşească flagrant, aşa cum s-a întâmplat în alte jocuri. În continuare am rămas singura echipă fără penalty primit. Chiar glumeam cu un prieten şi îmi spunea că o să primim şi noi în etapa a 27-a. Din păcate, sunt doar 26 de etape, 14 au trecut, au mai rămas 12”, a declarat tehnicianul echipei Sepsi OSK, Eugen Neagoe.

Vezi și: VIDEO Scandal la finalul meciului Sepsi - Hermannstadt » Neagoe a vrut să sară la bătaie: "Vine un copil și mă înjură?!" + Balaj: "«Roșu» obligatoriu"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
977726672259777
Sabou Sergiu  •  09 Noiembrie 2018, 14:10

Voi chiar nu recititi ce publicati? amatorilor....ala i titlu?

dakesis
dakesis  •  09 Noiembrie 2018, 13:02

mai trebuie sa si ajungi in careu ca sa ti se dea penalty. Craiova are cele mai multe 11m acordate si pentru ca este o echipa foarte ofensiva, cu multe actiuni purtate in viteza in apropierea portii adverse.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează