FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova şi-a prezentat noul antrenor: "Vreau în grupele Europa League şi câştigarea Cupei!"

FOTO: www.csuc.ro
FOTO: www.csuc.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 15:11

Italianul Devis Mangia, 43 de ani, a fost prezentat drept noul antrenor al celor de la CSU Craiova şi a susţinut prima conferinţă de presă.

"Mulţumesc conducerii clubului pentru oportunitatea de a lucra aici. Sunt fericit şi mândru să antrenez la CS U Craiova. Am acceptat să vin aici cunoscând persoane din conducere. Sunt mulţumit că voi lucra cu mulţi tineri. Proiectul de aici m-a convins să vin.

Obiectivul nostru este de a ne consolida un loc în primele poziţii şi câştigarea Cupei României. Vom încerca să intrăm în grupele Ligii Europa. Vor fi şi jucători noi, dar în acest moment mă gândesc la jucătorii pe care îi am la dispoziţie. Dacă sunt aici înseamnă că sunt jucători buni.

Pentru mine nu e importantă naţionalitatea jucătorilor, ci ca jucătorii să fie foarte buni. Pot veni şi jucători italieni, dar trebuie să fie buni", a declarat Mangia la prezentarea oficială, potrivit site-ului oficial al echipei.

"Am reziliat contractele lui Bucurică şi Dumitraş. Probabil că după reunirea lotului vor mai fi situaţii similare. Nu dăm afară de dragul de a da afară şi nici nu aducem de dragul de a avea cantitate. Totul îl facem echilibrat. Jucătorii străini nu sunt astăzi la prezentare pentru că sunt încă în vacanţă. Probabil în Austria o să ajungă unul sau doi jucători noi" Marcel Popescu, preşedintele clubului

Staff numeros

Italianul şi-a prezentat şi staff-ul, din care vor face parte şi foşti jucători români.

"În staff-ul meu va fi un secund român, Adrian Iencsi, un colaborator italian, preparatorul fizic Cornel Bejan, un altul italian, antrenorul de portari Cătălin Mulţescu şi analistul video Corneliu Papură. Vor fi persoane care se vor ocupa de nutriţie şi de strategia de recuperare", a adăugat Mangia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  12 Iunie 2017, 19:10
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Iunie 2017, 18:52

...eu sunt increzator in echipa mea ...daca terminam stadionul pana in august ...vom fi campioni ...nimeni nu ne va sta in fata ...

Stadion vă trebuia că echipă aveți !!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Iunie 2017, 18:52

...eu sunt increzator in echipa mea ...daca terminam stadionul pana in august ...vom fi campioni ...nimeni nu ne va sta in fata ...

fancraiova
fancraiova  •  12 Iunie 2017, 18:22

Astia viseaza la grupele europa league si ei se vor bate la retrogradare la anu la ce echipa au si ce antrenor au adus de transferuri nu mai vorbesc rotarel a declarat ca nu aduce nimic

Vezi toate comentariile (8)
Comentează