FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova vinde un jucător cu potențial! Fotbalistul se pregătește să facă vizita medicală

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 14:01

Mijlocașul defensiv Vladimir Screciu, care poate juca și ca fundaș central, este la un pas de transfer.

Jucătorul de 18 ani, crescut la juniorii celor de la CSU Craiova, este în negocieri avansate cu belgienii de la Genk, potrivit TV Digi Sport. Jucătorul se află deja în Belgia, unde face vizita medicală, iar dacă totul este în regulă, va semna cu formația care a terminat sezonul pe locul 5 și care va juca în preliminariile Europa League.

Screciu a bifat 25 de meciuri pentru CSU Craiova în sezonul recent încheiat, fiind considerat a fi unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale.

800.000 €este cota lui Screciu, potrivit transfermarkt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
prazburg1948
prazburg1948  •  19 Iunie 2018, 18:12

Lasa sa plece, el si Calancea ne-au mancat o gramada de puncte sezonul trecut.

deuxex
deuxex  •  19 Iunie 2018, 17:19

Screciu a fost vandut la Genk pentru 2 milioane de euro si 50% dintr-un eventual transfer. Acesta a semnat cu echipa belgiana un contract valabil pentru urmatoarele 3 sezoane. Screciu isi va continua pregatirea la una dintre cele mai bune Academii de fotbal din Europa, iar Universitatea Craiova se va alege cu 2 milioane de euro si o potentiala suma dintr-un eventual transfer, daca olteanul va confirma in Belgia. Cei mai buni jucatori care au plecat de la academia belgiana in ultimele sezoane sunt: Thibaut Courtois, Timothy Castagne, Kalidou Koulibaly, Steven Defour, Kevin De Bruyne, Christian Benteke.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  19 Iunie 2018, 17:14

Ciudat coportament are CSU in aceasta vara!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează