FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI 1, DOLCE 1, GSP.RO

Cu cine a negociat Larie înainte de a se înțelege cu FCSB: "Noi n-am putut să-i oferim bani la semnătură. Cred că a luat cea mai bună decizie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 23:00

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre transferul lui Ionuț Larie la FCSB și susține că și echipa sa i-a propus să continue.

"Lui Larie i-am făcut o propunere de prelungire, dar probabil își dorea bani la semnătură, noi nu-i puteam da.

Cred că a luat cea mai bună decizie, dar noi n-am vorbit cu el referitor la acest subiect. E un jucător bun, de caracter.

Noi n-avem nicio vină că acum a fost făcut anunțul. Larie va juca sâmbătă (n.r. cu Viitorul) și sunt sigur că o va face bine. Mă aștept să fie mult mai concentrat. Dacă a semnat, ar avea un motiv în plus să joace foarte bine și chiar să-i mobilizeze pe colegi. Pentru Horj nu ne-a contactat nimeni de la FCSB", a declarat Mureșan la TV Dolce Sport.

100.000 €va lua Larie în momentul în care va semna contractul cu FCSB, iar salariul lunar va fi de 10.000 de euro

"Sunt 6 jucători care nu vor evolua cu Viitorul, cei mai mulți sunt accidentați, iar Tiago Lopes e suspendat. Nu sunt jucători care n-au vrut să joace. Ce-i drept, există un pic sentimentul de vacanță, pentru că nu mai avem obiectiv"
Iuliu Mureșan, președinte CFR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
poison
poison  •  13 Mai 2017, 02:53

Infractorul creditor al echipei FC Fcsb 2003 ar face orice ca sa destabilizeze Viitorul si recurge la clasica "strategie" de cumparare a jucatorilor inaintea meciurilor importante. Actele nu au fost semnate, pun pariu ca nici nu vor semna vreodata: ori Larie anunta maine (dupa meci) ca si.a batut joc de JJ (cum i.au mai facut si altii), ori JJ suparat ca a pierdut titlul il vede inutil pe Larie si nu mai semneaza, ori JJ castiga titlul si vazandu.se cu sacii in caruta chiar il va batjocorii pe Larie (si clar nu semneaza). Acest mizerabil om trebuie sa dispara din fotbalul românesc!!!

indolentu
indolentu  •  12 Mai 2017, 23:52
Postat de iosif_vs pe 12 Mai 2017, 23:30

***

iar scrii in stele?apropo poza asta ie aia pe cind aveai buletin si nu l puteai inchide din cauza nasului?

nevrotyk
nevrotyk  •  12 Mai 2017, 23:50

Bah,majoritatea dintre voi desteptilor in 2003 va incaltati cu fesul.fcsb e singura Steaua care ati cunoscut-o vreodata.stiu,ati vazut filmulete din 86 si 89(cand a fost iar in finala).stiu,Vreti steaua armatei,scuze vreti sa ia fcsb urma rapidului(dupa care la toti stelistii adevarati ne pare rau)."rusinea europei fcsb" a facut sa vedeti la TV fotbal european cu doua echipe romanesti cel putin,pana la sfarsitul anului in caz ca niciuna nu merg in primavara europeana

Vezi toate comentariile (9)
Comentează