FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a reacționat Dică atunci când a fost întrebat despre forma lui Alibec: „Asta vrea să demonstreze acum”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 21:25

Denis Alibec traversează o formă fantastică, lucru realizat și de Nicolae Dică, antrenorul din cauza căruia atacantul Astrei a plecat de la FCSB. Dică îl laudă acum pe fostul său elev, căruia îi apreciază calitățile. 

„El este un jucător foarte valoros, are calităţi extraordinare. În momentul când are o atitudine bună, când îşi doreşte să dea totul pentru echipă, are şi realizări.

Atunci când îşi doreşte şi când are atitudine, probabil că se antrenează bine, vrea să demonstreze că încă nu a spus totul pentru fotbalul românesc, are aceste evoluţii”, a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

4 goluria marcat Alibec în acest sezon pentru Astra, trei dintre reușite în ultimele cinci partide

CITEȘTE ȘI:

SURPRIZĂ de PROPORȚII! Alibec vrea înapoi la FCSB, dar îl taxează pe MM Stoica: „Dacă vor pleca anumite persoane, da”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
undergrant
undergrant  •  24 Februarie 2019, 00:53

Asta zice acum, cand nimeni nu-l mai pomeneste nici in "judeteana", dar cand era sluga la cioban, Dica-Inima-de-Valet i-a facut foarte mult rau lui Denis, chiar daca nu intelegea de ce!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close