FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a refuzat Becali un jucător important din istoria FCSB: "I-am spus lui MM că nu se pune problema asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 12:08

Iasmin Latovlevici (32 de ani) a recunoscut că a fost la un pas de revenirea la FCSB în vară, după ce a rămas liber de contract, și a negat spusele lui Gigi Becali care declarase că nu s-a înțeles cu fundașul la bani.

"A fost aproape 100% transferul la FCSB. Am fost în birou la MM, am discutat, voiam să mă întorc. Atunci aveau probleme pe flancul stâng, Momcilovic era accidentat şi Junior Morais era suspendat. Eu vorbeam cu nişte impresari.

Până la urmă, nu puteau să mă aştepte pe mine să mă gândesc. Au semnat cu actualul fundaş stânga (n.r. Alexandru Stan). S-a vorbit de bani la semnătură, dar eu i-am spus lui MM că nu se pune problema de asta, nu ştiu de unde au apărut acele informaţii", a declarat Latovlevici la TV Digi Sport.

941499 lato 2

Lato evoleauză în acest moment pentru turcii de la Bursaspor, însă în trecut a mai jucat pentru Galatasaray, Genclerbirligi, Karabukspor, Steaua, Poli Timișoara și Gloria Bistrița.

176 de partide are Lato la FCSB, în care a reușit 12 goluri și 11 pase de gol

12 selecții la naționala României are fundașul de bandă stângă

 

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  30 Noiembrie 2018, 09:56

Lato a avut o perioada cand a fost iubit si aclamat ca fotbalist. Acum nu am date ca sa ma pot pronunta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close