FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum comentează Filip dorința FCSB-ului ca Dinamo să nu fie în play-off + reacție despre oferta de la Hajduk

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 16:43

Steliano Filip, căpitanul lui Dinamo, știe de ce FCSB nu vrea ca rivalii să fie în play-off. Nu vorbește despre o "alianță" cu CFR Cluj, ci despre meciurile directe dintre cele două formații. 

"Este normal (n.r. că FCSB să nu o vrea pe Dinamo în play-off), pentru că ştim cu toţii ce înseamnă un meci Steaua - Dinamo şi nu se ştie dinainte câştigătoarea. Şi de aceea, cred că prin forţa noastră, şi împreună cu fanii, îi putem învinge.

Îmi doresc să câştigăm (n.r. meciul cu FCSB din sezonul regulat). Dar până la meciul cu ei, cum am spus, avem un meci foarte greu cu Craiova. Mie, sincer, îmi plac meciurile astea tari, pentru că acolo îţi arăţi valoarea", a declarat Steliano Filip la TV Telekom Sport.

...despre situația de la club: "Nu este normal ca Dinamo să fie pe locul 7. Dinamo trebuie să se bată an de an la titlu sau la Cupe. E normal ca fanii să reacționeze pentru că aici e Dinamo. Toți suntem supărați pentru că nu suntem unde ne-am dorit. A fost dificil, dar am trecut peste".

...despre oferta de la Hajduk: "Am auzit şi eu discuţii, dar acum vreau să fiu concentrat la antrenamente, să mă pregătesc cât mai bine. Dacă va fi ceva oficial, atât eu cât şi clubul vom lua în calcul oferta. Vorbim despre Hajduk Split şi eu cred că fotbalul din Croaţia este unul puternic. E o echipă de tradiţie, dar nu ştiu. Vom vedea", a declarat Steliano Filip.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează