FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum i-a surprins Teja pe jucătorii de la FCSB: „Mister e pe stilul lui Gică Hagi”

Mihai Teja pe banca lui FCSB // Foto: Cristi Preda
Mihai Teja pe banca lui FCSB // Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 19:12

Florin Tănase a fost unul dintre cei mai activi jucători de la FCSB în primul amical al iernii cu FC Lucerna, scor 0-0. Mijlocașul ”roș-albaștrilor” a vorbit și despre primele impresii despre colaborarea cu Mihai Teja.

„Părerea mea e că nu mai avem nevoie de întăriri. Mister vrea să avem posesia. E pe stilul lui Gică Hagi. Ne ajută mult. Trebuie să muncim și mai mult”, a spus Florin Tănase la finalul meciului.

Mihai Teja a fost ”secundul” lui Hagi în perioada în care actualul tehnician al Viitorului a antrenat-o pe Steaua, în 2007.

„Îi urez baftă lui Mihai Teja! Dacă a ajuns acolo, înseamnă că merită! Dar mai mult nu vorbesc, pentru că se interpretează. Nu pot să spun eu mai multe. Îi urez baftă. Nu ştiu ce e în curtea altor cluburi. Pot doar să apreciez oamenii şi să îi respect, dar nu să-i evaluez” Gică Hagi

Citește și:

FCSB - FC LUCERNA 0-0 // VIDEO+FOTO FCSB blocată în primul amical al iernii, 0-0 cu Lucerna » Cum au jucat Florentin Matei și Adrian Stoian

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
herman25
herman25  •  17 Ianuarie 2019, 19:54

Ce prostie e asta cu mister? Mister neica nimeni:)))

knuty
knuty  •  17 Ianuarie 2019, 19:38

Pierde doua meciuri si mister e dat afara!!!!E un papagal de doi bani!!!Uscheala a fost cel mai activ ??!!

doze
doze  •  17 Ianuarie 2019, 19:29

saracul gica, la fiecare cuvant greseste.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close