FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum putea Becali să facă transferul la care visează: "Dacă-l voia, putea să-mi dea un telefon"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 16:49

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Nicușor Bancu, mijlocașul stânga de 26 de ani de la CSU Craiova. (Detalii AICI)

Sorin Cârțu, fost antrenor la Craiova, a dezvăluit că Gigi Becali putea să-l transfere în trecut pe jucătorul oltenilor și că l-ar fi ajutat cu mutarea, dar că patronul roș-albaștrilor a ascultat de sfatul altei persoane.

"Gigi Becali i-a mai făcut o ofertă acum vreo doi sau trei ani. Dacă îl voia pe Bancu atunci cu adevărat, putea să-mi dea un telefon, ca amiciţie. Îi explicam că face o afacere super. Şi atunci nu spunea mare lucru Bancu. El a preferat consilierea altuia. Asta e, treaba lui", a declarat Sorin Cârțu la TV Telekom Sport.

1.600.000 €este cota lui Nicușor Bancu, potrivt transfermarkt

Citește și: Becali povestește cum l-a ratat pe românul comparat cu Ibrahimovici + Jucătorul de la U21 care va face pasul la echipa mare: "O să fie ca Messi anul viitor"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  19 Octombrie 2018, 20:18

Intelegem ca Sorin Cartu nu s-ar fi dat in laturi sa intermedieze plecarea jucatorilor olteni spre Steaua. Numai sa castige si el ceva. Universitatea Craiova? De asta nu mai poate el!

ray51
ray51  •  18 Octombrie 2018, 17:38

Chiar va place (gazetarilor, redactiei de la GSP) poza cu Becali aratandu-si turul pantalonilor? Da' pana unde ati ajuns???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează