FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Cum și-a pedepsit Reghe jucătorii după dezastrul din Ghencea, cu FCSB

Laurențiu Reghecampf // Foto: Imago Images
Laurențiu Reghecampf // Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 16:32 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 21:54

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, le-a făcut juveților un program „special” săptămâna trecută: zi lumină în cantonament, cu câte două ședințe de pregătire luni, marți, miercuri și joi.

Jucătorii Universității Craiova s-au întors azi la școală. Nu în bănci, ci ca să le ureze succes elevilor din Cetatea Banilor în noul an școlar. Pentru Alexandru Crețu, Ștefan Vlădoiu, Elvir Koljic, Lyes Houri, Andrei Ivan și Alex Mitriță a fost un început de săptămână mai relaxat decât cel de care au avut parte după eșecurile consecutive cu Farul (0-2) și cu FCSB (0-3).

Laurențiu Reghecampf, după umilința din Ghencea: „Asta mă deranjează cel mai tare” + Amenință jucătorii: „Vor fi luate niște decizii”
FCSB - CSU CRAIOVA 3-0
Laurențiu Reghecampf, după umilința din Ghencea: „Asta mă deranjează cel mai tare” + Amenință jucătorii: „Vor fi luate niște decizii”

Reghe și-a pedepsit jucătorii după eșecul cu FCSB

Din informațiile Gazetei, săptămâna trecută, drept pedeapsă, antrenorul Laurențiu Reghecampf le-a pus la punct un program „special” juveților. Excepție jucătorii plecați la echipele naționale, luni, marți, miercuri și joi, restul s-au prezentat dimineața la cantonamentul din Lunca Jiului și au mai plecat acasă la lăsarea serii. Au efectuat câte două antrenamente, zilnic, iar masa au luat-o tot împreună.

Vineri s-a făcut o singură ședință de pregătire, după care, sâmbătă, a urmat amicalul cu Viitorul Pandurii (3-0). Meci în care Alexandru Mitriță, Andrei Ivan și Jovan Markovic și-au mai spălat din păcate, într-o oarecare măsură, cu câte un gol marcat. Abia duminică, alb-albaștrii au primit în sfârșit o zi liberă.

Laurențiu Reghecampf: „Vor fi luate niște decizii”

Reghecampf anunțase după dezastrul din Ghencea că va lua măsuri: ”E un moment în care trebuie luate niște decizii și vor fi luate niște decizii. Nu avem cum să dăm jucători afară. Au contracte, sunt profesioniști. Vor fi decizii privind randamentul jucătorilor în antrenamente și la meciuri. Cel mai tare mă deranjează atitudinea, faptul că am primit goluri foarte ușor, că nu intrăm în contacte cu adversarii. Lucrul ăsta mă deranjează cel mai tare”.

Câmpanu a fost „retrogradat” la U Cluj

Primii care au plătit au fost Markovic și George Câmpanu, neconvocați pentru meciul cu FCSB. Dacă primul a fost ulterior iertat, Câmpanu s-a văzut trimis la U Cluj până la finele sezonului, cu titlu de împrumut. 

14 puncteau adunat juveții în 8 etape, din patru victorii și două remize. Sunt la patru puncte de liderul FCSB

Citește și alte știri din Superliga:

Gică Hagi și Rivaldo au bătut palma! Fostul Balon de Aur e noul acționar al Farului: „Am promis că devenim un club foarte puternic” » Cum se împart acțiunile

New entry cu FCU Craiova » Cum își pregătește jucătorul dinamovist debutul oficial: „Starea de spirit de luni”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
soimiisibiu
soimiisibiu  •  12 Septembrie 2023, 12:28

Nu e nici o pedeapsa. E ceva normal sa încarci fizic 4 zile în săptămâna în care nu joci. Dar domnul ziarist nu știe.

parachioara5
parachioara5  •  12 Septembrie 2023, 10:32

...uite asa o sa i batem pe unguri ...sa le scoatem fotbalul; din cap ...

Shogun01
Shogun01  •  12 Septembrie 2023, 10:28

un gratar cu Dani Mocanu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează