FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 2-1

Cum și-a sabotat Becali echipa » Patronul a impus o schimbare care a ruinat-o pe FCSB!

Articol de , - Publicat marti, 23 octombrie 2018 01:32

Devis Mangia, italianul de la Craiova, are merite incontestabile. Becali a completat tabloul cu o schimbare pe care i-a impus-o lui Dică împotriva unui principiu pe care antrenorul îl enunțase clar: ”Teixeira nu poate fi mijlocaș central, fiindcă riscă mult”.

Când adversarii nu reușesc să facă diferența în partidele cu FCSB, apare Gigi cu o decizie de acasă, din fața televizorului, și își încurcă antrenorul propriu.
La Craiova, Devis Mangia și Becali au fost tacticienii care l-au înfrânt pe Dică. Italianul a reușit să-și ordoneze echipa în pauză, alb-albaștrii au arătat mai bine în partea a doua a partidei și datorită intervenției sale.

Gigi credea că forța atacul

"Le-am alungat teama din cauza căreia nu jucaseră în prima repriză și am mai și schimbat rolurile un pic, cu niște modificări tactice", a explicat Mangia activitatea sa de după 45 de minute.

Becali a făcut restul. La 1-1, patronul a dictat o modificare ofensivă, Teixeira în locul lui Ovidiu Popescu, adică un mijlocaș de 38 de ani obișnuit să evolueze aproape de poarta adversarului în locul unui fotbalist utilizat cel mai des în fața fundașilor.

Ca închizător evoluase Popescu și în prima oră a disputei cu Universitatea, în care FCSB se descurcase rezonabil. Din momentul înlocuirii pe care a dictat-o Becali, Steaua a picat complet. Craiova a mai înscris un gol și a avut și un penalty, pe care l-a ratat Koljici.

A avut dreptate degeaba

La golul de 2-1, Teixeira, ideea lui Becali, le-a oferit oltenilor ocazia să ajungă în avantaj. A pierdut mingea într-o zonă periculoasă, exact motivul pe care l-a invocat Dică atunci când fusese întrebat de ce nu-l folosea pe portughez în fața apărării, și Fedele a marcat dintr-o poziție bună.

În sezonul trecut, foști fotbaliști și antrenori îl presau pe Nicolae să schimbe jocul cu Teixeira mijlocaș central, să renunțe la un închizător pentru că lusitanul ar fi generat o forță ofensivă mai mare. Gigi a făcut experimentul la Craiova împotriva dorinței tehnicianului și a ieșit rău. 

"Nu-mi amintesc cine a făcut schimbările"

Becali nu și-a asumat clar modificările din timpul jocului de la Craiova, dar nici n-a mai susținut că tactica e doar treaba antrenorului. Întrebat la DigiSport cine l-a scos pe Tănase imediat după pauză și l-a introdus pe Moruțan, el a răspuns: "Nu știu, nu-mi mai amintesc". Apoi a admis: "Pe banii mei, fac ce vreau eu! N-o să-i las niciodată lui Dică libertate, așa cum ar vrea el!". 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  24 Octombrie 2018, 00:21
Postat de legendavisinie pe 23 Octombrie 2018, 08:32

Să susții o echipă dintr-o altă localitate, cu un alt nume și să te amăgești c-ar fi steaua București. Asta-nseamnă să fii fcsbist.

Voi in ce liga jucati ratatzilor? Credeti ca va mai merge ca si cu csa? In L3 nu mai sunt echipe sustinute de psd, doar voi, csa regal nu a putut promova!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  24 Octombrie 2018, 00:19
Postat de digei pe 23 Octombrie 2018, 12:16

Becali a spus-o cu gura lui la TV, dupa meciul de la Craiova ca el e patron la FCSB si ca nu mai vrea Steaua. Acum dupa toate deciziile au venit exact in acest sens recunoaste si el, i-a fost rusine la inceput sa spuna ca l-au facut in acte ca pe ultima gaina. Bine ca a recunoscut macar acum, apreciez asta.

Ce te astepti de la un astfel de caracter? Pacat de echipa!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  24 Octombrie 2018, 00:18
Postat de minell73 pe 23 Octombrie 2018, 12:06

Spuse *** Apropo *** surmenat, tu ai drept de vot? Ca daca ai, e grav. Prostalaii incuiati, nu trebuie sa-si exercite dreptul la niciun vot. Esti clar un incuiat, adulator de puacariasi. Numai un om fara coloana, cu iq extrem de mic ar adula o astfel de echipa no name, jignindu-i pe ceilalti incontinuu, doar doar sa pari mai inteligent. Dupa scris si gandire, cred ca esti unul si acelasi abigail nas roșu.

Am un singur nickname si intru relativ rar ca sa nu vad comentariile celor cu 73 de nick-uri. In plus, nu am primit nimic de la cioban, eu sustin echipa si am platit bilet de cate ori am fost la meci, dar ce pot pricepe cei care au facut imprumut sa isi ia garsoniera confort IV din banii ciobanului si acum au ramas cu datorii? Daca ramaneai sluga primeai in continuare bani de la cioban si iti platea el garsoniera, asa, ghinion Pantelimon, trebuie sa te angajezi (stiu ca iti vine greu dupa ce ai absolvit "Scoala vietii" la 12 ani si nu stii sa faci nimic). In plus, comentezi impotriva lui de pe telefonul cumparat din banii lui destinati pt coregrafii! Adevarat maifiot esti!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează