FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum tratează Dan Nistor oferta de la FCSB + Căpitanul nu e la curent cu noile transferuri: "Băiatul blond e portar, nu?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 10:33

GSP.ro a anunțat în exclusivitate miercuri că Dan Nistor, 30 de ani, căpitanul celor de la Dinamo, e dorit din nou de Gigi Becali la FCSB.

Mijlocașul "câinilor" a vorbit în această dimineață, la vizita medicală de la INMS, despre interesul lui Gigi Becali, fiind luat prin surpindere de noua ofertă venită dinspre marea rivală. 

"Abia a trecut 2018 și deja apar fel și fel de bombe. Din punctul meu de vedere, nu se pune problema să plec la FCSB", a spus Nistor. 

Ulterior, căpitanul dinamoviștilor s-a arătat surprins de nou-veniții aduși de Mircea Rednic, vorbind totodată și despre șansele echipei de a prinde play-off-ul. 

"Nu am apucat să cunosc noii colegi. Băiatul blond e portar, nu? Azi l-am văzut prima oară. Sperăm să ne ajute.

Nu au plecat mulți jucători momentan, ei sunt la Săftica și se pregătesc separat. Sper să își rezolve problemele.

Nu depinde de mine să rămână Hanca, depinde de el și de cei din club. Din cauza a ceeea ce s-a întâmplat în ultimul meci vrea să plece, cred.

Am vorbit foarte puțin cu Rednic la reunire. Ne-a urat «La mulți ani» și să nu mai facem prostiile pe care le am făcut până acum. Dacă vom prinde play-off-ul, va fi o minune. Și dacă facem 15 puncte vom avea 37 și e foarte greu. Cred că se intră în play-off cu 39 de puncte", a declarat Nistor, la vizita medicală ce a avut loc în această dimineață.

Fundașul stânga englez Jordan Mustoe, 27 de ani, mijlocașul francez Kevin Krans, 25 de ani, și goalkeeper-ul irlandez Sean McDermott, 25 de ani sunt cei trei străini care se vor alătura lotului lui Rednic.

Vezi și: FOTO Dinamoviștii au efectuat azi vizita medicală » 3 jucători noi prezenți la INMS

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
838782509529702
Ilie Badaluta  •  10 Ianuarie 2019, 18:58
Postat de gigi_becali_9 pe 10 Ianuarie 2019, 13:27

Gresit, amandoua sunt Steaua ! Iti dai seama tristete pe tine cand o sa fie doua Steaua in Liga 1 si Dinamo 1948 SA in liga a 3 ?? :)))

O mare dar mare greseala este sa gandesti ca FCSB este Steaua. Nu a fost nu este si nici nu va fi vrodata FCSB ,Steaua Stiti voi stelistii mai multe dar va ascundeti dupa fular

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  10 Ianuarie 2019, 13:27
Postat de herman25 pe 10 Ianuarie 2019, 12:37

La steaua nu-i vrea nimeni spiridoane. E vorba de clona fcsb.

Gresit, amandoua sunt Steaua ! Iti dai seama tristete pe tine cand o sa fie doua Steaua in Liga 1 si Dinamo 1948 SA in liga a 3 ?? :)))

herman25
herman25  •  10 Ianuarie 2019, 12:37
Postat de agiler pe 10 Ianuarie 2019, 11:47

Încetați cu aberațiile ce să caute la Steaua Nistor și Hanca.Sunt doi analfabeți ai fotbalului.Jijele sper că nu ai de gând să ne bagi pe gât schelalaiti ăștia.

La steaua nu-i vrea nimeni spiridoane. E vorba de clona fcsb.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează