FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

FOTO Intră în linie dreaptă! Cum va arăta noul stadion al lui Dinamo + informație de ultim moment: „Aceasta e ultima etapă”

Dinamo în era machetelor +5   FOTO
Dinamo în era machetelor

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 16:11 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 16:21

De ani în șir în așteptarea unui nou stadion, dinamoviștii au primit, miercuri, o veste importantă din partea lui Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții. Acesta a adus ultimele vești în privința arenei ultramoderne care va „răsări” în perioada următoare în Ștefan cel Mare. 

Miercuri, la ultima ședință de pregătire a consiliului tehnico-economic de la nivelul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, au fost prezentate pentru avizare două proiecte, notează Playsport. Cel al noii arene din „Groapă”, dar și cel al viitorului stadion de la Timișoara, anunțat cu surle și trâmbițe de mai marii din PSD.

„A fost prezentat pentru avizare proiectul stadionului Dinamo”

A fost prezentat pentru avizare proiectul stadionului Dinamo! CNI va implementa observațiile comisiei de avizare, apoi va prezenta în ședința Consiliului Interministerial de Avizare a Lucrărilor Publice ultima versiune a documentelor. 

Aceasta e ultima etapă dinaintea emiterii hotărârilor de guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici care stau la baza celor două proiecte”, a scris Adrian Cefalan, directorul CNI, pe contul său de LinkedIn. 

Dinamo în era machetelor
Dinamo în era machetelor
Dinamo în era machetelor
Dinamo în era machetelor
Dinamo în era machetelor
+1 FOTO

Pași mici pentru o mare arenă

Zilele trecute, Compania Națională de Investiții a aprobat investiția pentru construcția „Arenei Multifuncționale Dinamo”. Trecut de Consiliul Tehnico-Economic al CNI, proiectul ajunge acum pe masa Ministerului Dezvoltării.

În urmă cu aproximativ o lună, fanii dinamoviști erau informați că mai sunt de îndeplinit 3 pași până la demolarea vechiului stadion din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Primul obstacol a fost depășit. Consiliul Tehnico-Economic al Companiei Naționale de Investiții a avizat proiectul, potrivit Prosport.

Ultimul pas înaintea demolării propriu-zise va fi reprezentat de o ședință a Guvernului României privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și asumarea finanțării noii arene.

Conform estimărilor, până în primăvara anului 2024 ar trebui ca întreg ciclul birocratic să fie finalizat. Noua arenă ar urma să fie gata în 2026.

Dinamo așteaptă noul stadion

Întreaga suflare dinamovistă așteaptă noul stadion. „Câinii” au găsit cu greu un stadion pentru meciurile de pe teren propriu din acest sezon. Inclusiv antrenorul Ovidiu Burcă e de părere că noua arenă ar propulsa clubul.

Facem pariu că în 3 ani Dinamo câștigă campionatul? Nu neapărat cu mine antrenor, deși ar fi fantastic să-mi realizez visul ăsta, ci vorbind de Dinamo, cu mine, fără mine. Aș vrea să prind noul stadion, pentru că atunci clubul va trece la un cu totul alt nivel. Dacă viața îmi surâde, da, mi-aș dori să câștig și campionatul 

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Răzvan Zăvăleanu, despre subiectul spinos al insolvenței: „La Dinamo nu se acceptă mediocritatea”

Citește și alte știri despe Dinamo: 

EXCLUSIV De ce nu au loc gloriile la Dinamo din Liga 1? Danciu-gol: „Realitatea deranjează”

VIDEO „Veți fuziona cu Dinamo din Liga 1?” » Răspunsul președintelui CS Dinamo și care va fi, mai exact, rolul lui Ionuț Lupescu în club

EXCLUSIV Cristi Borcea, reacție după „transferul” lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: „Este o mutare de aur! Clubul din Liga 1 a făcut o greșeală că nu l-a atras de partea lui”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
brentford
brentford  •  19 Octombrie 2023, 10:31
Postat de rocky3 pe 18 Octombrie 2023, 21:44

Poate inchiria și Gigi când Ciolacu nu va mai fi premier și Talpan le va pune iar piciorul în prag!

Pai nu zicea nea Mitica ceva de Gigi,stadion,construit,teren,bani? :))))

creeperno534
creeperno534  •  18 Octombrie 2023, 22:39

Astept buldozerele

hannah.robinson
hannah.robinson  •  18 Octombrie 2023, 22:35
Postat de rocky3 pe 18 Octombrie 2023, 21:44

Poate inchiria și Gigi când Ciolacu nu va mai fi premier și Talpan le va pune iar piciorul în prag!

Desigur *** pot închiria oriunde nu sunt bineveniți

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează