FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum vrea un jucător din Liga 1 să-l impresioneze pe Becali: "Sunt fotbalist de forță, am detentă bună la cap și sunt fanul lui Rădoi"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 21:49

Iulian Cristea (24 de ani) e fundașul central dorit de Gigi Becali la FCSB. Apărătorul lui Gaz Metan își face o scurtă caracterizare prin care speră să-i impresioneze pe steliști și aceștia să forțeze transferul.

"Ar fi un pas înainte, un lucru foarte bun. Sunt jucător de forță, un fundaș central de forță, detentă foarte bună la cap, periculos la fazele fixe în careu", a declarat Iulian Cristea la Pro TV.

Gigi Becali vrea să-l transfere de la Mediaș și pe Darius Olaru, 20 de ani. Steliștii sunt gata să plătească 300.000 de euro pentru tânărul mijlocaș.

"Îmi plăcea foarte mult Mirel Rădoi când era la Steaua" Iulian Cristea

Iulian Cristea are peste 100 de meciuri în tricoul lui Gaz Metan atât în Liga 1 cât și în eșalonul secund. A marcat și de 5 ori.

Citește și: Gigi Becali pune pe liber cel mai bun marcator din lotul actual: "Nu e caviar, e de știucă!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  27 Noiembrie 2018, 00:31

Nu e de acel nivel. La Steaua nu poate lenevi pe spate cum e la Gaz Metan, aici nu prea are probleme , doar la fazele fixe ca Fofana si Aurelio matura tot in fata apararii, la Steaua e altceva, trebuie sa faci de toate, sa nu treaca nici vantul prin careu!!! El e de nivelul nostru, echipa de nivel mediu, nu campioane, unde trebuie sa stai mereu pe varfuri. Sa nu exageram.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează