FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cuplu Gigi-Dică! Antrenorul a recunoscut implicarea lui Becali: "Normal că m-a ajutat"

Articol de - Publicat luni, 16 aprilie 2018 09:00

Antrenorul a recunoscut că patronul îl ajută să gestioneze relația cu vestiarul și cu jucătorii capricioși.

Nicolae Dică trăiește periculos finalul de play-off, iar Constantin Budescu a fost primul care l-a atacat pentru deciziile din timpul meciurilor.

"Eu nu am făcut asemenea declaraţii ca jucător, dar asta nu înseamnă că e vorba de curaj. Budi oricum regretă ceea ce a spus după meciul cu Craiova. Nu mi-a fost uşor să gestionez asemenea situaţii, dar când am acceptat să vin la Steaua mă aşteptam şi la astfel de lucruri. La o formaţie cu atâţia jucători de echipe naţionale sunt jucători cu personalitate şi trebuie să-i faci să dea totul. Şi eu cred că am reuşit în mare parte acest lucru", a spus Dică.

Antrenorul de 37 de ani a recunoscut că Becali a fost cel care l-a ajutat să gestioneze relația cu vestiarul.

"Normal că m-a ajutat şi patronul, a avut un punct de vedere şi au fost lucruri importante pe care i le-a transmis lui Budescu. Momente grele au fost pentru cei care au discutat acele subiecte, pentru mine nu a fost un moment greu. Patronul a fost mereu alături de noi, chiar dacă am câştigat sau am avut momente mai puţin bune. E normal ca patronul echipei să ne fie alături şi să încurajeze jucătorii", a declarat tehnicianul. 

"Nu se poate face comparaţie între ceea ce a declarat Băluţă şi ceea ce a declarat Budescu. Fiecare club îşi face strategia lui şi decide cum să facă. De ce să nu fie titular Budescu?" Nicolae Dică, antrenor FCSB

"Patronul a fost în această săptămână la noi şi a spus că îşi doreşte foarte mult să câştigăm campionatul şi că tot ce facem, să facem la maximum" Lucian Filip, mijlocaș FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ares2024
ares2024  •  16 Aprilie 2018, 18:08

Te ajuta la stabilirea "poziției de luptă ",draga dică !!!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  16 Aprilie 2018, 16:45
Postat de paul801 pe 16 Aprilie 2018, 10:15

daca castigi meciul direct , e sigur si cu o infrangere si un egal , dar amtematica asta e tare grea la fcsbisti

Cred ca nu ai inteles mesajul, nu era vorba de matematica ci de spirit, sa iti doresti sa castigi tot si sa joci astfel. Dar ce poti cere unora precum esti tu, gazaev sau martinpen care se bucura doar cand bat copiii si femeile pe stadion si fug cand vin si ii fac praf cei din galeria academiei? Doar *** sunt obisnuiti, i-au facut farame cei de la pch de cate ori a fost o confruntare....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  16 Aprilie 2018, 10:35

Ce surpriza,a recunoscut :-))) Pai stim cu totii ca la FCSB antrenorii sunt alesi doar daca sunt 'ascultatori' !!! La Steaua nu pot antrena cei care au personalitate,cei care nu asculta de patron(D.Petrescu,Hagi,Piturca,Radoi,Boloni,Dorinel Munteanu,Panduru sau Galca)...Becali face echipa si antrenorul este tras la raspundere daca nu au rezultate :-)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează