FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Curățenie de iarnă: 9 jucători sunt OUT: "Nu au unde să joace" + acord pentru transferul unui atacant

Articol de - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 12:02

Președintele Teodor Birț a spus că dintre cei 9 jucători care vor pleca, unii vor fi împrumutați la alte echipe:  "Pur și simplu n-au unde să joace și e păcat să-i ținem degeaba".

Sibienii se pregătesc de marea "curățenie". Nu mai puțin de 9 jucători, puși pe lista neagră de antrenorul Vasile Miriuță, vor fi îndepărtați în ianuarie. "O parte dintre ei vor pleca sigur. Pe alții vom încerca să-i împrumutăm altor cluburi, nu neapărat pentru că nu-i mai dorim. Împreună cu staff-ul tehnic am ajuns la concluzia că n-au unde să joace. E păcat să-i ținem la echipă doar de dragul de a-i ține", a explicat președintele Teodor Birț.

"Ne-am înțeles cu un atacant"

Birț a dezvăluit că "Miriuță își dorește să aducem jucători ofensivi, pentru că în apărare stăm foarte bine. Ne-am înțeles cu un atacant, e străin, dar nu-i pot dezvălui numele fiindcă a semnat doar pe mail, încă n-a ajuns la Sibiu".

În discuții e și un român, iar conducerea ar vrea cât mai mulți la echipă. Problema este însă că "sunt foarte scumpi pentru posibilitățile noastre financiare. Vom promova doi jucători de la echipa a doua și vor mai veni doi de perspectivă. Încercăm să-i pregătim pentru ceea ce înseamnă Under 21 la anul". 

6 ianuarie e data reluării pregătirilor la Hermannstadt. Iar din 13 până-n 25 ianuarie e programat un cantonament în Antalya, cu 4 amicale

"Miriuță a venit cu un plus. A creat acel șoc pozitiv la echipă și a reușit să le insufle jucătorilor acea răutate de care aveau nevoie, în sensul bun al cuvântului"

"Faptul că am jucat tot timpul în deplasare ne-a costat mult. Dacă aveam stadionul gata și evoluam la Sibiu am fi câștigat cu siguranță mai multe puncte" Teodor Birț, președinte FC Hermannstadt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează