FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Cutremur în play-off: antrenorul a solicitat rezilierea contractului după criticile dure ale patronului! Și jucătorii au izbucnit

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 10:27

Deși s-a calificat în play-off, problemele de la Astra s-au amplificat și mai mult după înfrângerea de sâmbăta trecută de la Craiova, 0-1.

TV Digi Sport anunță în această dimineață că Edward Iordănescu a solicitat conducerii rezilierea contractului, despărțirea urmând să aibă loc, cel mai probabil, la finalul play-off-ului. Asta în condițiile în care Iordănescu mai avea încă un an de contract cu fosta campioană a României.

Patronul Ioan Niculae a izbucnit imediat după eșecul de la Craiova, criticându-l în termeni duri pe antrenorul echipei pentru tactica adoptat. "Rezultatul e din vina lui Edi Iordănescu și a arbitrului Tudor. Edi Iordănescu văd că joacă tot la 0-0 și în play-off", declara finanțatorul giurgiuvenilor. 

Afirmațiile l-au nemulțumit pe Edward Iordănescu, care, pe deasupra, a fost înștiințat de conducere că noul obiectiv al echipei este clasarea pe podium la finalul play-off-ului. Schimbarea impusă de Ioan Niculae i-a indignat și pe jucători, care au aflat că doar terminând în primele 3 echipe vor mai putea primi cei 5.000 de euro promiși pentru calificarea în play-off, mai scrie sursa citată. 

Mai mult, potrivit Prosport, Ioan Niculae s-ar fi urcat în autocarul Astrei și i-ar fi jignit pe jucători: "Cerșetorilor, milogilor! Staţi doar cu mâna întinsă șivreţi doar prime"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  14 Martie 2018, 09:21

Vinovati sunt amandoi: Edi-pt ca e posibil sa joace la 0:0 in mod nejustificat acum in play -off si Niculae pt exprimarea odioasa atat in public cat si din vestiar.

100002473541087
Danut Ognean  •  13 Martie 2018, 20:13

ha ha ha dumnezeu nu iubeste blatistii profcsb

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  13 Martie 2018, 17:29

jack_the_stripper, fecesebeeeeee nu e steaua e fecesebeeee ,dar la tine toate sunt pe invers ca la mm .Preda vesta !!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează