FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

CUTREMUR la un club din Liga 1 înaintea meciului cu CFR CluJ! Doi jucători de bază au fost EXCLUȘI din lot: unul dintre ei e chiar căpitanul

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 20:16

Apele sunt tulburi la Iași înaintea meciului cu CFR Cluj de vineri. Andrei Cristea și Ionuț Panțîru au fost excluși din lot de antrenorul Flavius Stoican și nu vor juca sigur împotriva campioanei.

Interesant este că decizia nu a fost anunțată de tehnician în conferința de presă de azi, însă n-a fost negată în niciun moment de conducerea clubului. 

"Cristea şi Panţîru sunt apţi de joc, însă vor rămâne acasă. Din câte am înţeles, au avut un mic conflict, la un antrenament, săptămâna trecută, când eu eram plecat în Turcia", a zis Selymeș pentru presa locală.

Andrei Cristea a adunat 11 meciuri în acest sezon de Liga 1, cu 3 goluri și o pasă decisivă. Practic, atacantul a jucat în fiecare etapă. Fundașul stânga în schimb are 9 meciuri, fără vreo realizare notabilă. 

CFR Cluj - Poli Iași este vineri, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. .

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  18 Octombrie 2018, 16:22

ASA SE FAC BLATURILE!!!!!

magic4ever
magic4ever  •  18 Octombrie 2018, 10:34
Postat de Yuri Firsov pe 18 Octombrie 2018, 06:30

ASA SE ...FAC BLATURILE !!!DUPA O ETAPA SAU DOUA CEI DOI VOR FI IERTATI SI....BLATUA A FOST FACUT!!!!

Fanii FCSB stiu cel mai bine cum se fac BLATURILE, este de ajuns sa vezi meciurile regizate cu prietenii de la Botosani, omeniile cu Viitorul in contul diversilor fotbalisti cumparati...la fel de suspecta este si Craiova care cand intalneste pe FCSB uita sa joace fotbal...hotii striga hotii!

ray51
ray51  •  18 Octombrie 2018, 10:08

Moldova face pact cu Ardealul. De neagresiune. Ce-i rau in asta? Guvernantii promit autostrada Iasi - TgMures. Ce-i rau in asta? Ca n-o sa tina prea multa vreme, asta-i altceva.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează