FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cuvinte grele! Conducerea FCSB a izbucnit la adresa unui jucător îndepărat: "El ne-a pierdut campionatul, ne-a distrus cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 09:37

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, s-a enervat când a citit declarația lui William de Amorim din Gazeta Sporturilor în care acesta spunea că a trăit cea mai urâtă perioadă la roș-albaștri.

" William de Amorim a avut foarte multe șanse la Steaua pentru a demonstra că are valoare. Să nu uităm că poate într-un procent de 30% noi am pierdut campionatul anul trecut din cauza lui De Amorim, când a făcut cel penalty cu Dinamo, în minutul 90+5, când roș-albii ne-au învins!

Și apoi De Amorim a tot primit șanse. Alții poate nu-l mai băgau în seamă după acel moment, dar noi nu i-am reproșat nimic", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

"A exagerat prin declarațiile pe care le-a dat, dar acolo anturajul anti-Steaua este la modă și iată că a intrat și el în acest joc. Însă nu-i face bine deloc. Nu e ok că l-a luat valul, mai ales că el este doar împrumutat pentru șase luni. Ce va face dacă turcii nu vor activa clauza?"
Helmuth Duckadam

1 gol
în 7 meciuri jucate în Liga 1 în acest sezon a reușit De Amorim pentru FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  13 Ianuarie 2018, 06:17

Ducadam este portarul care a avut norocul sa ghicesca intr-un moment decisiv de finala a unei cupe de campioni europeni ,colturile unde vor trage adversarii 4 lovituri de la 11 metrii si a plonjat pe directia mingiei aparand la rand primele 4 penaltiuri si atat dar suficient E singurul din acea echipa mare a Stelei care sta acum sta umil pe langa Becali si il perie pentru niste bani cu toate ca are o pensie militara destul de frumoasa Ceilalti mari jucatori stau departe de FCSB si sunt alaturi de Lacatus si echipa Steaua a armatei Era mai frumos sa nu ii cante ode lui Becali si sa-l critice si el pe Amorim

mosvasile
mosvasile  •  12 Ianuarie 2018, 15:36

Hagi "a incurcat borcanele" in celebrul meci fcsb-Viitorul,din play off programat sa fie 4-0 si terminat...1-1,cu toate ca s-a "autoaccidentat"si fundasul Hodorogea si au jucat in 10!Va mai aduceti aminte?Era deja unu zero si fcsb-istii se incurcau unul pe altul in careul vraiste al Viitorului si nu reuseau sa o bage!Si,in ultimul sfert,Hagi ii introduce pe Tucudean si pe Vlad Morar,care nu erau din "filmul"ala!Si exact ***...le-a trantit mucii in fasole!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costel_c
costel_c  •  12 Ianuarie 2018, 13:49

Ce om si Duckadam asta?! Cred ca e mana statului paralel care vrea sa-l denigreze pe brazilian. Cum sa-l ataci pe cel mai bun jucator strain din istoria noastra??? Pe marele Amorim... Doamne, ce oameni invidiosi!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează