FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CĂLĂRAȘI 1-0

Dan Alexa pune presiune pe conducere: "Fără schimbări, retrogradăm!"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 21:19

Dunărea Călărași a pierdut al 6-lea meci consecutiv, 0-1 la Botoșani, iar Dan Alexa speră că șefii îl vor ajuta să completeze lotul, pentru a evita retrogradarea. 

"Dacă nu vom face schimbări, vom retrograda. Săptămâna trecută am dat 10 jucători, mulţi tineri care merg să joace şi alţii care şi-au reziliat contractele. Vor mai urma şi alţii. Vom aduce jucători pentru că avem buget să aducem jucători care să crească nivelul echipei”, a spus Dan Alexa la Telekom Sport.

...despre anul 2019: "Dacă le împărţim pe luni au fost 10 perfecte şi două de coşmar. Am început ca surpriză a campionatului. Apoi am pierdut jocuri la limită. A contat mult pentru moralul jucătorilor. Avem mulţi jucători care au evoluat la Liga a II-a. Şi presiunea mentală a contat foarte mult pentru ce a urmat".

Citește și:

VIDEO + FOTO Fotbalistul hulit de Becali a decis FC Botoșani - Călărași! Clasamentul actualizat

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  20 Decembrie 2018, 22:13

Dlor. conducători ai Dunării , singura înlocuire care trebuie sa o faceți este cea a *** , el este specialist in manele , este paralel cu meseria de antrenor !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează