FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Alexa, întors din drum de FC Botoșani! S-a prezentat la antrenamente: „Ar fi un dezastru dacă ar pleca”

Dan Alexa
Dan Alexa

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 14:37 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 15:10

După înfrângerea cu Sepsi, 5-2, antrenorul celor de la Botoșani, Dan Alexa, a avut intenția să facă pasul înapoi și să lase locul liber, dar a revenit asupra deciziei și își pregătește echipa pentru următoarea partidă, cu Universitatea Cluj.

Meci de gală anunțat de „Generația de Aur”: „Ultima oară când mai jucăm împreună! Vrem ca echipa adversă să fie condusă de Mourinho”
Generația de Aur
Meci de gală anunțat de „Generația de Aur”: „Ultima oară când mai jucăm împreună! Vrem ca echipa adversă să fie condusă de Mourinho”

„Plecarea lui Dan Alexa ar fi un dezastru”

Sursele GSP.ro spun că Dan Alexa a venit la antrenamentele de ieri și de azi cu gândul de a-i mobiliza pe jucători pentru confruntarea cu ardelenii. În plus, acesta a fost pozitiv în timpul pregătirii și părea că declarația de la finalul partidei de la Sfântu-Gheorghe a fost dată la cald.

De asemenea, nici jucători nu-și doresc ca Alexa să plece de la echipă, având o relație foarte bună cu tehnicianul venit în acest sezon liber de contract de la FC Brașov. „Ar fi un dezastru dacă ar pleca de la echipă”, a spus una dintre sursele Gazetei.

Despre revenirea la antrenament de ieri a lui Dan Alexa a scris și  site-ul top.bt.ro.

Valeriu Iftime: „Vreau să vorbesc cu Dan Alexa. Nu îl las să plece”

După anunțul lui Dan Alexa, legat de plecare, patronul Valeriu Iftime spunea că va încerca să-l facă să se răzgândească. 

„Vreau să vorbesc cu el și nu-l las să plece. Vreau să rămână, am nevoie de el. Acum, fiecare cu viața lui. Nu am ce să fac acum. Chiar nu înțeleg ce a făcut în repriza a doua. Nu știu de ce a jucat așa de slab. 

Așa de buni în prima repriză, foarte atenți, reactivi, goluri marcate, ocazii ratate… și în repriza a doua fleașcă pur și simplu. Nu știu ce să fac acum. E greu de spus la cald. Sunt dezamăgit. Mă enervează că Jali s-a rupt. Cel mai bun s-a rupt”, a spus Valeriu Iftime. 

După 13 etape, FC Botoșani e singura din Superligă care nu a câștigat vreun meci. Are 6 egaluri și 7 înfrângeri, fiind ultima din clasament.

VIDEO Valeriu Iftime: „N-aș fi vrut să am temperamentul lui Gigi Becali”

Citește și alte știri:

MM Stoica a rămas impresionat de un jucător adus în vară: „Face exact ca Tamaș”

Basarab Panduru nu înțelege de ce jucătorul care a impresionat la CFR Cluj nu mai prinde lotul: „La un moment dat nu putea să lipsească din echipă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează