FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dan Nistor dezvăluie schimbul de mesaje cu MM Stoica: "Sună-mă când termini" » Cine l-a dorit cel mai tare la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 09:25

Dan Nistor, mijlocașul de 30 de ani al celor de la Dinamo, a fost dorit în vară de Gigi Becali, dar mutarea nu s-a realizat.

Acum, Dan Nistor a dezvăluit că FCSB l-a mai dorit în două rânduri și a povestit schimbul de mesaje pe care l-a avut cu Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB.

"Mirel Rădoi m-a vrut la Steaua! S-a întâmplat când eram la Pandurii. M-a dorit foarte mult, dar din păcate el a plecat de la Steaua și nu s-a mai făcut mutarea. M-aș fi dus atunci, dar a rămas doar la stadiul de discuții.

A mai fost un alt moment când era să ajung la Steaua, înainte de a pleca la Evian (n.r în 2013). Domnul MM Stoica mi-a dat un mesaj într-o zi, în timp ce eram cu soția la film. M-a întrebat «Ce faci?» și i-am răspuns «Sunt cu soția la film. Cine ești?». Mi-a spus «Sunt MM Stoica. Sună-mă când termini». După film am vorbit cu el și m-a întrebat dacă vreau să vin acolo.

E clar că de acum înainte nu voi merge la Steaua. Niciodată! Voi fi trup și suflet pentru Dinamo"a declarat Dan Nistor la TV Digi Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Interviu cu cărțile pe față cu fostul căpitan al lui Dinamo: "Doar așa se poate construi o echipă puternică"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
balauru48
balauru48  •  29 Decembrie 2018, 16:19
Postat de cezars61 pe 29 Decembrie 2018, 14:42

Nistor ăsta are o față de *** sadea. Și am impresia că și el e la fel . Nu știu de ce dracu Dinamo se proptește în individul ăsta.

O poza cu tine unde putem vedea? Dar oricum ne-am dat seama din comentariul tău ca ești de mii de ori mai *** ca Nistor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cezars61
cezars61  •  29 Decembrie 2018, 14:42

Nistor ăsta are o față de *** sadea. Și am impresia că și el e la fel . Nu știu de ce dracu Dinamo se proptește în individul ăsta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

issconcs
issconcs  •  29 Decembrie 2018, 13:40

***t sa fii ca ziar sa faci articole din oftica ,de fitizie,de *** sa poti face 2 articole unu cu un stelist care dadea cu capu de geamur dupa meciuri si care a asistat la umilinta data de Dinamo in 2000 7-0 in ghencea care declara ca ii era frica sa nu ajunga la Dinamo si un articol cu un Dinamovist care vroia de mai multe or sa ajunga la echipa penalty de mai multe ori ..Nistor este Iubit de suporteri ,Ratoi a fost jignit de suporteri de f multe ori ,chiar si e nasisu a fost Umilit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează