LIGA 1    •   DINAMO

Dan Nistor nu mai rezistă! A răbufnit la adresa lui Petrescu: "Spune-mi, nene, de ce nu joc! Văd că sunt propus peste tot, la Astra, Steaua, Craiova, Dinamo"

Luni, 08 Ianuarie

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Dan Nistor află astăzi dacă va reveni la Dinamo, echipă de la care a plecat în vară la CFR Cluj.Mijlocașul de 29 de ani este nemulțumit că nu joacă la formația lui Dan Petrescu și a avut o răbufnire la adresa antrenorului, spunând că acesta îl ignoră și nu-i explică de ce nu contează.

"Nimeni n-a vorbit cu mine. Eu mă pregătesc, trag tare, dar nimic. Nu cred că e normal, am și eu o vârstă și vreau să joc. Sau măcar să mi se explice ce se întâmplă. Am ieșit din echipă imediat după momentul acela cu Steaua. Eu semnasem cu CFR-ul și m-a sunat nașul meu, Mihai Pintilii, care mi-a spus că mă vor cei de la Steaua. N-a fost nici o negociere. Eu i-am zis atunci că am semnat cu CFR-ul. Dacă ar fi să fie ceva, ar trebui să discute cu clubul. N-a fost nimic pe ascuns.

N-am vorbit deloc cu Dan Petrescu și nu mi-a explicat de ce n-am mai jucat, de ce nu prind lotul. Voi avea o discuție lămuritoare cu cei din conducere ca să văd ce se întâmplă. Spune, nene, ai ceva cu mine? Spune-mi, nene, de ce nu joc? Ce-i asta tăcerea asta? Vreau să joc, iar dacă nu se poate aici voi pleca. Am venit la CFR cu cele mai bune intenții, iar acum văd că cei din club mă propun peste tot. La Astra, Steaua, Craiova, Dinamo. Cu mine n-a discutat nimeni", a spus Dan Nistor pentru actualdecluj.ro.

Nistor a venit la CFR Cluj la schimb cu Nascimento, și a jucat 17 meciuri.

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

Neculaescu Mircea  •  08 Ianuarie 2018, 19:08

sti ba de ce? pentru ca n-ai vrut la Steaua .

Andreea Dragodan  •  08 Ianuarie 2018, 19:08

titlu bomba , articol de 2 lei

cneius  •  08 Ianuarie 2018, 17:54

Nici noi nu mai rezistam sa citim articolele voaste de doi bani, cu titluri desprinse dintr-o imaginatie bolnava.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase