FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dan Nistor nu mai suportă situația de la Dinamo: „Vestiarele cad pe noi, nu avem nici apă caldă!”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 15:44

Dan Nistor (31 de ani), căpitanul lui Dinamo, a vorbit despre problemele cu care se confruntă echipa când joacă pe teren propriu, în Ștefan cel Mare, și spune că n-are speranțe că se va construi o nouă arenă.

„Poate o să primesc înjurături, dar nu cred că se va face stadionul. Nu știu de ce, dar cu siguranță nu se va face. Celelalte stadioane deja se construiesc, al nostru nici măcar nu s-a dărâmat. Eu cred că va fi foarte greu să se facă un stadion, așa cred eu.

Ne e foarte greu să mai jucăm în Ștefan cel Mare. Poate ați mai fost și dumneavoastră pe la vestiare și ați văzut cum e. Gazonul, într-adevăr, este foarte bun. Dar vestiarele practic cad pe noi, nici apă caldă nu mai avem. Câteodată vine caldă, câteodată rece.

E foarte vechi stadionul. Ne trebuie o casă nouă, suporterii vor veni în număr foarte mare, pe un nou stadion cu siguranță vor veni 7.000-10.000 de suporteri la fiecare meci, 100%. E foarte mare distanța dintre pistă și gazon și de aceea mulți preferă să vadă meciurile din fața televizorului”, a declarat Nistor pentru Fanatik.

„Să vă zic sincer, chiar acum câteva zile, în autocar, le spuneam la băieți că dacă aş avea 20 de milioane de euro în cont aș investi la Dinamo. Din păcate, nu am. La ce club e Dinamo și ce tradiție are, cu acești suporteri, m-aș bate an de an la titlu și la cupele europene”
Dan Nistor despre investitorii de la Dinamo

32 de meciuria jucat mijlocașul Dan Nistor pentru Dinamo în sezonul trecut din Liga 1, reușind și 4 goluri

„Nu am fost dinamovist de mic, cum zic alți fotbaliști, dar cred eu că am devenit pe parcurs un dinamovist mare și cu siguranță voi fi «câine» până la moarte. Chiar dacă la început lucrurile nu au stat bine, am avut și acea problemă cu banderola, pe care unii au interpretat-o cum au interpretat-o, dar acum chiar voi fi «câine» până la moarte”
Dan Nistor

Citește și: Interviu devastator despre colapsul lui Dinamo: „Unii «arici» sunt aici de când mă știu! Va fi vai de capul nostru” + reacție-manifest: „E dureros! Merg în lojă și nu mai cunosc pe nimeni”

Vezi și:

Dan Nistor a caracterizat noile transferuri de la Dinamo » Singuraticii din lot și marea surpriză: „De la Mărgăritescu n-am mai avut un jucător așa agresiv!”

Brito a semnat cu Dinamo! Primele imagini cu el în cantonamentul „câinilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
dvd1
dvd1  •  01 Iulie 2019, 01:24

sa va zic eu ceva: B-ul e garantat 100% anul asta

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  30 Iunie 2019, 19:38
Postat de 7manuel pe 30 Iunie 2019, 19:18

Mamă, mamă cât de morți de foame au ajuns mimamo ostili!

daca ma uit la numele tau ....tu esti mort de alte obiceiuri :))))

7manuel
7manuel  •  30 Iunie 2019, 19:18

Mamă, mamă cât de morți de foame au ajuns mimamo ostili!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează