FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - U CLUJ 1-1

VIDEO Dan Nistor o pune în gardă pe Rapid: „Mai avem și alte faze lucrate!” + dezamăgit că au fost dați afară de pe Cluj Arena

Foto Facebook +35   FOTO
Foto Facebook

Articol de - Publicat duminica, 16 iulie 2023 22:45 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 10:25

Petrolul a terminat la egalitate 1-1 cu Universitatea Cluj, într-un meci jucat pe 34 de grade. Scorul a fost deschis de oaspeți, după o pasă perfectă a lui Dan Nistor, finalizată simplu de Chiăciu. „Lupii” au egalat până în pauză prin Musi.

La finalul partidei, mijlocașul Dan Nistor a vorbit despre rezultatul partidei jucată pe „Ilie Oană” în fața a 10.000 de spectatori.

„Nici nu mai contează de unde am inventat pasa, important e că Alex a marcat. Am plecat cu un singur punct. Puteam să plecăm fără, dar pe final dacă eram inspirați chiar și cu ele trei puncte. 

Eu zic că rezultatul este echitabil, aceasta este viața mergem înainte. Faza golului a fost lucrată la antrenamente, dar mai avem și altele. Sperăm să ne iasă în meciurile viitoare. De făcut bine vom face pe viitor, acum trebuie să analizăm ce-am făcut rău”, a spus Nistor.

34 de grade la startul meciului cu Petrolul

Întrebat cât de greu e pentru un fotbalist să joace pe caniculă, mijlocașul a răspusns: „A fost dificil pe căldura asta, dar asta este meseria noastră și trebuie să jucăm indiferent de timp, de anotimp”.

Iar despre obiectivele stabilite în vestiar a punctat: „Sezonul ăsta ne dorim să fim sănătoși și să creăm omogenitate pentru că avem nevoie. Eu cred cu aducerea a doi jucători ne vom face o echipă destul de bună și să terminăm mai sus decât în sezonul trecut”.

Eu n-am auzit că vine Niță, chiar dacă mai citesc și eu presa. Mi-a scăpat știre asta. Dacă va veni o să fie un lucru extraordinar, fiind și portarul echipei naționale. Sperăm să vină și el, dar și alți jucători
Dan Nistor, mijlocaș Universitatea Cluj

Deranjați că joacă în exil

Cum stadionul Cluj Arena găzduiește festivalul Untold în perioada 3-6 august, U Cluj nu poate juca pe teren propriu două meciuri. Astfel, partidele cu Rapid din etapa 2 și cu Dinamo din etapa a 4-a se vor juca la Mediaș.

Dan Nistor a comentat situația și a transmis un mesaj suporterilor. „Vine meciul cu Rapid, jucăm la Mediaș din păcate pentru noi și pentru suporteri. Este un festival destul de mare la Cluj. Prioritar este festivalul decât echipa de fotbal. Mergem înainte. Jucăm la Mediaș și sperăm să avem suporterii alături de noi și să le oferim victoria”, a mai declarat acesta.

Petrolul - U Cluj/ foto: Andrei Crăițoiu (GSP)
Petrolul - U Cluj/ foto: Andrei Crăițoiu (GSP)
Petrolul - U Cluj/ foto: Andrei Crăițoiu (GSP)
Petrolul - U Cluj/ foto: Andrei Crăițoiu (GSP)
+31 FOTO

Citește și:

Andrei Gorcea a fost eroul clujenilor la Ploiești » Cum a reușit să apere penalty-ul lui Budescu
PETROLUL - U CLUJ 1-1
Andrei Gorcea a fost eroul clujenilor la Ploiești » Cum a reușit să apere penalty-ul lui Budescu
Transferul lui Florin Niță în Superliga, în linie dreaptă? „Ar fi un plus din toate punctele de vedere”
Petrolul - U Cluj 1-1
Transferul lui Florin Niță în Superliga, în linie dreaptă? „Ar fi un plus din toate punctele de vedere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează